Elrontottam és most ezért veszítettem el a szerelmemet?
Szia!
Én is emiatt szakítottam,telejsen elhidegültem a volt páromtól,elmúlt a szerelem,-tisztelem,kedvelem mint embert,de ennyi. Szexuálisan és fizikailag sem vonzódtam már hozzá,bennem is kb. 2hónapig érlelődött a dolog.
Felesleges az okokat keresned és magyarázatokon gondolkoznod,sajnos tényleg van olyan,hogy ok nélkül de minden elmúlik.A szeretet és a vonzalom is.
Én speciel ha őrült nagy kémia lett volna köztünk,és megmarad a fizikai vonzalmam,még tudtam volna folytatni,de mivel ez is elmúlt elsősorban,már képtelen lettem volna.
Szóval ne bánkodj az okok miatt,kár ezen filóznod. Attól csak rosszabb lesz,ha a saját hibáid hánytorgatod fel.
Gondolj bele,hogy másnak milyen rossz lenne úgy együtt lenni veled,hogy már nem vonzódik hozzád,és még szerelem sincs...
Sajnalom, hogy igy tortent.
Durradasodon tudsz segiteni, sot kellene is, mert a jovo kapcsolatod is meg fogja sinleni. Jo szokasaidat tartsd meg, a rosszakat korrigaljad. Csak igy tudsz fejlodni, mint egy ember.
Nagy százalékban tudom valószínűsíteni, hogy nem a vitáitok, vagy a hisztid miatt szakított, hacsak ez nem öltött elviselhetetlen mértéket.
Mivel én már voltam olyan kapcsolatban, ahol nem voltam szerelmes igazán, csak kedves volt az illető, egész jól kijöttünk, ezért reméltem, hogy majd jön a szerelem is, mondhatom, hogy voltam hasonló helyzetben, mint a volt párod.
Én egy idő után azért szakítottam, mert a szerelem csak nem jött, még a kezdeti lehetősége is egyre távolabb került és úgy éreztem, nem akarom kihagyni az életemből egy nagy szerelem lehetőségét és nem szeretnék olyan embert választani, aki iránt maximum barátságot tudok érezni.
Nem mindenki ilyen, van, aki inkább szavaz a barátságon alapuló kapcsolatra, mert a szerelemben a rózsaszín köd felszálltával nagyobb az esély a csalódásra, én mégis úgy éreztem, adnom kell egy esélyt, hogy belépjen majd valamikor az életembe a szerelem. A volt barátom pedig hiába volt rendes, aranyos velem, nem voltam vele boldog.
Nem tudom, hogy a te volt párod is így gondolkozott-e, ez csak egy lehetséges variáció. Nálam így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!