SOS . Ugy félek, tudom elrontottam. Mit mondjak majd?
Persze hogy mérges lesz,hisz nem lát javulást!
És erről nem hiszem hogy Ő tehet!
Hát ha kéri apukád a naplót hogy meg szeretné nézni azt az osztályfőnök meg fogja neki mutatni.
Ha nem, akkor nem.
Hidd el máskor mondd meg a jegyeidet mert tavaly én is ezért szívtam.
Egy-két jegyet elhallgattam utána már jöttek sorban a rosszak és csak rosszabbak mert stressz alatt álltam hogy jaj most mi lesz ha még ezeket is megtudja és így nem tudtam koncentrálni a tanulással.
sok sikert!
Persze hogy mérges lesz, mert becsaptad, nem mondtad el. Ez előbb vagy utóbb mindig visszaüt. Úgy látom főleg a reál tárgyak mennek nagyon rosszul, nem gondoltatok rá hogy korrepetálásra kéne járnod? Esetleg apukád is tudna segiteni ha neki jobb érzéke van a matek-fizika-kémiához. Sajnos ezek megértés nélkül nem nagyon mennek hiába próbálod magolni. :(
Viszont valamilyen megoldást találnotok kell, hová fognak ilyen jegyekkel felvenni??? Még időben kapj észbe, ne apud kedvéért hanem a saját érdekedben, mert később ennél csak nagyobb bajaid lesznek mint hogy ő mérges-e vagy sem.
"Tanulj, és nem leszel árufeltöltő a Tes@oban."
Tanultam, 2 diplomám van, egy alapfokú nyelvvizsgám, ezért nem árufeltöltő lettem a Te@oban, hanem készletes:D
Aki nem tudja, az a legvacakabb meló, az árellenőr után:D
nem a tanulástól függ hogy mi leszek.. utolsó sajnálom hogy két diplomával tescoba dolgozol:( :/ osztályfőnököm mesélte hogy neki van egy ismerőse. aki már koldus,és a hajléktalanszállón él.miközbe 30 éves és nemtudom milyen egyetemet végzett. valami orvosit és diplomája is van.
egyébként apum elment a szülőire ugy öt perce.. drukkoljatok:(
Helyesbitenék: nem CSAK a tanulástól függ mi lesz belőled, de nagyban hozzájárul. Természetesen sok más dolog is nyom a latban, de egy diploma megkönnyitheti az életed! Nem is szólva a sok anyagi előnyről: diákigazolvány, családi pótlék a szüleidnek amig suliba jársz...
Olyan a diploma mint amikor befizetsz az all you can eat étterembe: attól még nem biztos hogy jól laksz, mert oda is kell állni a kajáért, néha tolakodni kell, szedni kell, szádba rakni a falatot (sok ember várja hogy majd belerepül :D) és ha mindent megteszel még akkor is lehet hogy bombariadó lesz és kizavarnak, szóval bonyolult az élet! Egy biztos, ha nem fizettél volna be, be sem engedtek volna eleve. Na a diploma is ilyesmi - lehetőség egy jobb állásra, könnyebb boldogulásra, de nem garancia, az életben semmi nem az!
(amúgy nekem 3 van, és 5 nyelven beszélek, jó állásom van, de feleennyi papirral is csinálnak mások hasonlót)
Visszatérve a kérdésre: apuddal lehetnél őszintébb, igazán nem szép hogy becsapod, úgyis ki fog derülni legfeljebb nem most.
Na, mi volt?:)
Egyébként már nem a Tes@oban dolgom, itthon vagyok a kisfiammal, és nem is szándékozom visszamenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!