Szerintetek gáz, ha sokat becézgetem a családtagjaimat és a barátaimat, szerelmemet?
Pl. cukorka, macika, borjúka, cicácska, husika, cincin, beebeeke, babika, malacka, röfike, bébifóka, sünike, vackorka, mixike, saláta
Ez így mindennapos jelleggel megy.
24 N vagyok
A kedvesemtől és anyukámtól oké, a többiektől nem bírom elviselni, zavaró és ciki is. Kábé a tizediknél hozzádvágnék valamit.
Amúgy kedves dolog a becézés, azzal nincs baj, de tudatosan figyelj oda, hogy ne hozz ezzel másokat zavarba, és tényleg csak azt becézd, aki "bírja".
25/N
engem leborjúznál, igen orrba vágnálak :D
a salátát meg nem is akarom tudni, kinek mondod :D
21L
Ha bármelyik barátom, családtagom, vagy akár a párom ezt csinálná, sikítozva kitépném az összes szál hajam és a szájukba tömném. Rosszul vagyok ettől a stílustól, gusztustalan, műmájer, gyerekes. Egyes egyedül anyukámtól viselem el a "husika" becézést, mert amióta az eszemet tudom, mondogatja nekem, és teljesen megszoktam. De semmi mást nem bírok elviselni.
19/L
14:04-es vagyok
Egyébként a bébifóka és a borjúka nem becézés, hanem sértés, már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!