Ki nem bírja a sógornőjét? És én mit tegyek? Egyszerűen össze vissza nyávog. Ugráltat engem és a családtagjaimat. Mert ő nem tud megmozdulni, amikor itt van nálunk egy poharat sem rak arrébb.
Figyelt kérdés
Bátyámat teljesen megváltoztatta.. kifordult magából és ha valamit mondok neki mindjárt üvölt velem..://. Nagymamámat is kiröhögte mert valami hülyeséget mondott, de öreg már.. Én meg szóvá tettem bátyámnak hogy ezt nem kéne és mi jogon röhögi ki.. és megint ordított, én meg vissza ordítottam és veszekedtünk elég csúnyán.. már legszívesebb kikaparnám a lány szemét.. Köszönöm a válaszokat! 19L2010. aug. 20. 18:40
1/4 anonim válasza:
Hasonló a hejzetem,nem tudsz tenni semmit amíg a tesódat elvakítja a szerelem.Esetleg nem mosolyogsz a lányra.
2/4 anonim válasza:
Anyukád, apukád magyarázza el neki kedvesen, normális hangon, hogyan viselkednek az emberek. Ne ugrálj neki. Mondjátok meg neki, hogy mivel gyakran van nálatok, nem számít vendégnek, ha kell valami neki, menjen oda érte. Persze ne a cuccaitok közt turkáljon, de a sóért vagy a vízért menjen oda maga. Ha üvöltözni kezd, akkor meg mondjátok meg neki, hogy nálatok nem ez a megszokott hangvétel, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor kívül tágasabb.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mondhatod te is, nem vagy már gyerek és én is szóvá tettem volna, ha így viselkedik. Azért mindennek van egy határa. Egyáltalán minek ugrálsz neki? Én egy lépést sem tennék senkinek, nemhogy egy olyannak aki kiröhögi a nagymamát.
4/4 anonim válasza:
Én gyűlölöm,Ő ugyanilyen,csak Ő a saját bátyját csicskáztatja,és nagyképű,mint a sz@r.S miután az Ő házukban én voltam cseléd,és még ezek után abba is belekötött,hogyan vegyem a levegőt,szerintem jogosan küldtem el az anyjába.Mivel a szüleinek érdekes módon soha semmi gondja nem volt velem,sem a renddel,vagy a tisztasággal,sem a stílusommal.
Szóval szerintem bátran küldd el az anyukájába,és bátran üvölts Vele.Bár az ilyennek úgysem lehet lebontani azt a fene nagy arcát,de legalább megtanulja,hogy Neked is van hangod,és a Te hátadon sem lehet fát hasogatni.
Mondom ezt úgy,hogy fordított helyzetben voltam,de megértem a helyzetedet.Az én sógornőm is egy neveletlen,tahó,nagyképű par@szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!