Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg először. Egész...

Ma jött meg először. Egész nap alig mertem megmozdulni, mert betétem és semmi ilyesmim nincs :D anyának nem merek szólni. :D mit tegyek? :O

Figyelt kérdés
És érezem, ahogy folyik a vér, ez normális? LoL egyébként anyának azért nem merek szólni, mert nem vagyunk ennyire "nyitottak" tudom, hogy ez nem így van rendjén de most nem ez a kérdés... ;)
2011. okt. 21. 15:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

nem tudod, hogy anyud hol tartja a betéteket? ha nagyon nem akarsz szólni, akkor vegyél ki az övéből egyet és tedd be a bugyidba

de szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy hol találsz betétet és kérd meg, hogy vegyen neked, ha megy a boltba, mert megjött a havid, nincs benne semmi borzasztó, hidd el

2011. okt. 21. 15:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szólni anyukádnak -bár nem értem, miért nem- akkor menj és vegyél betétet magadnak.
2011. okt. 21. 15:25
 3/21 anonim ***** válasza:
Pedig szólnod kéne Anyukádnak, hiszen így nem tudod mit csinálj. Különben is, ha később tudja meg Anyukád, hogy menstruálsz, rosszul fog neki esni, hogy nem vagy őszinte vele! Nincs mit szégyellni ezen, teljesen természetes dolog. Anyukád is nő, ő is menstruál. Mi lesz ha meglátja a véres bugyid? Ha nem szólsz, hogy lesz betéted?
2011. okt. 21. 15:26
 4/21 anonim ***** válasza:

amúgy igen, teljesen normális, hogy folyamatosan vérzel - lehet, hogy az első vérzés még barnás, később meg élénkpiros lesz - általában egy betét 3-4 óra alatt lesz tele és akkor cserélni kell, van akinek gyorsabban, van akinek lassabban, változó

egy menzez kb 4-7 napig tart, de ez is változó - ha anyukáddal nem akarod megbeszélni, akkor legalább valamelyik jó barátnőddel beszélj, akinek már régebben megvan

2011. okt. 21. 15:27
 5/21 A kérdező kommentje:
Tudom hol tartja :d De ez akkor is olyan "izé" félek :DDD
2011. okt. 21. 15:28
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen voltam nem szóltam mikor először megjött mert ugyanilyen okokból, hát mit ne mondjak szenvedtem is eleget az egyéb balesetekből és ki is derült hamar és akkor kérdezte hogy miért nem szóltam :) Semmi nincs abban ha odamész hogy anyu nem segítesz ki betéttel? mert megjött. Nem hiszem hogy elküldene hiába nem olyan a kapcsolat és sok szenvedéstől megkíméled magad.:) Jah és normális ha érzed hogy folyik, hiszen folyik ! :)
2011. okt. 21. 15:28
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Én kicsit több mint egy évig tudtam titkolni. Zoknit, vattát és wc papírt használtam. Na meg az iskolában kapott betétmintákat. Mostmár úgy gondolom hogy egyszerűbb lett volna anyának szolni. Szerintem szólj anyudnak. Csak mondj neki annyit hogy "megjött" és kész :)
2011. okt. 21. 15:30
 8/21 A kérdező kommentje:
nem, nincsenek olyan barátaim, mivel én inkább a fiúkkal bandázok :DD
2011. okt. 21. 15:31
 9/21 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy elmondja apának...
2011. okt. 21. 15:31
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi lesz ha elmondja apukádnak? megver mert érett lettél testileg? max kérd meg hogy ne mondja el ezért és ezért. Túlesel rajta aztán leesik az a kő a szívedről.
2011. okt. 21. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!