Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg először. Egész...

Ma jött meg először. Egész nap alig mertem megmozdulni, mert betétem és semmi ilyesmim nincs :D anyának nem merek szólni. :D mit tegyek? :O

Figyelt kérdés
És érezem, ahogy folyik a vér, ez normális? LoL egyébként anyának azért nem merek szólni, mert nem vagyunk ennyire "nyitottak" tudom, hogy ez nem így van rendjén de most nem ez a kérdés... ;)
2011. okt. 21. 15:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De áhh lehetetlen, nem bírom elmondani.. :d
2011. okt. 21. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem? Miért kell ezt szégyellni? Minden lány és nő menstruál. Miért nem lehet elmondani Anyukádnak, és miért lenne baj, ha Apukád megtudná? Ő is tudja mi a menstruáció!
2011. okt. 21. 15:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Mert akkor lassan a szexről is felvilágosítást akarnak tartani... Grr wáá fújj :D
2011. okt. 21. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem akkor kell felvilágosítani a gyereket a szexről, amikor már csinálja! Az lenne a normális, ha kiskorodtól kezdve őszintén beszélnétek a szüleiddel az intim dolgokról is!
2011. okt. 21. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez a szüleid hibája, hogy így állsz hozzá még a menstruációhoz is. Még fiúkkal is beszélni kell a szüleiknek ezekről a dolgokról, nemhogy lányokkal! Előző voltam.
2011. okt. 21. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
És akkor mi van ha felvilágosítanak a szexről? Legalább nem leszel leányanya.
2011. okt. 21. 16:16
 17/21 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy nem ez a kérdés.. :d
2011. okt. 21. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogadod meg a tanácsokat akkor ne írogass feleslegesen, nem ez a kérdés, ahelyett hogy megoldanád egyszerűen túlbonyolítod az egészet, mellesleg a fő kérdésben azt írod mit tegyek, nem tudom miért pattogsz ha leírják mit tegyél, elvégre ezt kérdezed. Mellesleg a mellékkérdésre válaszolva normális hogy érzed hogy folyik a vér, hisz folyik.
2011. okt. 21. 17:42
 19/21 anonim válasza:
100%

Szia! Nem bántásból írom, csak rossz látni, hogy ez komolyan felmerül kérdésként.

Ha a következő kérdésedre nem azt a választ szeretnéd kapni, hogy "Igen, terhes vagy" akkor nem árt, ha beszélsz anyukáddal. Lehet, hogy most cikinek érzed, de jó neked ha 16-17 évesen is olyan butaságokat fogsz kérdezni, amire senki nem ad komoly választ, mert nem hisszük el, hogy tényleg nem tudod?

Ha úgy érzed, hogy mégiscsak érdekel a téma, csak anyukáddal nem tudod megbeszélni, akkor írj privit!

25L

2011. okt. 26. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szolj anyukádnak . Ő is nő . először nekem is ciki volt de már nem . én ugyan úgy élek ha megvan csak többet járok wc-re . normális ha érzed , hogy folyik a vér.
2011. dec. 25. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!