Hagyjam el? Adjam fel a szerelmemet!?
Az anya egyedül nevelte a fiút?
Mert akkor magyarázat lenne a viselkedésére ez kisajátító viselkedés. Ha az anya a fiának szentelte az életét, akkor ő az egyetlen kapcsolata. Fél a magánytól, az egyedülléttől, ezért görcsösen ragaszkodik az egyetlen emberhez, aki pillanatnyilag a világot jelenti neki.
Dehogyis. Nehogy elhagyd ezért a barátodat. Kiáll melletted, normális. Ne uszítsd az anyja ellen, de mondd meg neki, ha nem muszáj, te nem nagyon akarsz találkozni vele. Ne kérj tőle semmit, ne fogadj el tőle semmit (ajándékot se), ne mondj el magadról semmit (és a barátodat is kérd meg, hogy ő se mondjon rólad semmi infot), és csak a minimálisan szükségest kommunikáld vele (jó napot, igen, nem, nem tudom, viszlát - ennél több szó nem is kell egy ilyen emberrel való kommunikációban).
Egyébként valószínűleg pár év múlva teljesen el fogja marni magától a gyereket. Ne idegeskedj a nőn, mert ezzel csak neki teszel szívességet (azért csinálja a fesztivált, mert látja, hogy érzelmeket vált ki vele). Az ilyennel úgy tudsz a legjobban kiszúrni, ha közömbös vagy vele, ha nem foglalkozol vele.
Figyelj, ismerem a szituációt, dettó ez volt nálunk.
Tudod, mit tettem? Közöltem a párommal, hogy imádlak, de ezt nem bírom tovább, ha nem áll le édesapád, elhagylak.
Nem akartam, de a vége az lett, hogy elment hozzá, nagyon összebalhéztak, betört egy ablak stb. És képzeld el, vette a lapot. Egy angyal azóta.
Rakjátok helyre!!! Vagy te vagy az anyja!
Szerintem ez a nő sárga lapos.El vinnétek ki vizsgáltatni, akkor biztos elmebetegnek nyilvánítanák.Amit le írtál ez arra következtet.Főleg ha már nem csak magát, hanem téged is meg akar ölni..Szerintem irány külföld!!!!Mert ennek nem lesz így jó vége.
Hány évesek vagytok ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!