Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinél fordítva történt a "lánykérés"?
Figyelt kérdés
A páromnak születésnapja lesz és vettem neki egy nagyon szép nemesacél-bőr karkötőt.Úgy gondoltam,ha nem is szó szerint,de megkérem a kezét,megkérdezném,hogy lenne-e egy életen át hű társam,elmondanám,hogy hűségem és szerelmem jeléül kapja a karkötőt.Tudom,hogy még tart a házasságtól,ezért gondoltam gyűrű helyett karkötőre,a lehetőség pedig az igazi eljegyzésre a kezében marad.Akinél szintén így volt,adna tanácsot?
Akkor csak annyit kérdezek,hogy lenne-e a szerelmem továbbra is.
2011. jan. 13. 13:45
12/29 anonim válasza:
...de azt minek megkérdezni?
2011. jan. 13. 13:48
13/29 anonim válasza:
de az a baj, hogy mondjuk szerintem ez sz*r ötlet, de mi van, ha a srácnak meg bejön, és ennek hatására kérné meg a kezét a kérdezőnek, mondjuk.
én nem szerteném, ha a kérdező az én véleményem alapján döntene.
amúgy meg 50-50% az esély, vagy bejön a srácnak, vagy nem...
bár 2 év után költöznek össze, ez a srác biztosan nem szereti elkapkodni a dolgokat...
most őszintén, szeretnéd ha igen-t mondana neked, és attól jobban / biztonságban érzenéd magad, vagy mire jó ez?
az ötlet maga jó..de annyira mégsem.
vagy de?
:-)
2011. jan. 13. 13:51
14/29 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez olyan látszatot kelt, hogy nem éred be az összeköltözéssel, és noszogatni akarod. Pedig ez is egy nagy lépés. Szerintem hagyd meg neki a lehetőséget; ha amúgy is szoktatok beszélgetni ilyesmiről, úgyis tudja, hogy nyitott vagy a házasságra is. Mondd csak simán, hogy nagyon szereted.
2011. jan. 13. 13:53
15/29 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz... Bár igaz, mostanság a férfiak elég nehezen akarnak nősülni, de akkor is... Ráadásul szerintem a férfiak nem szeretik az ilyen csöpögős dolgokat ha róluk van szó. Arról nem is beszélve, hogy a lánykérés tényleg. Majd megkéri a kezed, ha akarja.
2011. jan. 13. 14:01
16/29 anonim válasza:
Nekem nem az ötlettel van a gondom, hanem azzal, hogy most költöztök össze. Mármint az sem gond, de ez már egy szinttel feljebb lépés, szóval szerintem nem kéne rögtön a következő szintet sürgetni. Várj még ezzel egy kicsit, mert így olyan benyomása lehet a párodnak, hogy neked semmi nem elég.
akármilyen modern világban élünk, ez kb olyan ciki mint mikor a nő fut a pasi után és próbál udvarolni neki. nekem nagyon szánalmas és megalázó.
az oké ha elhinted neki hogy szeretnél házasodni, de az ő dolga a lánykérés.
2011. jan. 13. 14:07
19/29 anonim válasza:
Amúgy nekem se tűnik jó ötletnek.
26F
2011. jan. 13. 14:07
20/29 anonim válasza:
Huseged es szerelmed jeleul mar nem kaphatja a karkotot, mert mint irtad, szulinapjara vetted. lankeres, szerelem nyilvanitas, ha akarod, csinald, de kulon legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!