Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon lánykérés? Jó ötlet ez?
Figyelt kérdés
16 vagyok a barátom 21. nagyon szeretjük egymást.megkérheti a kezem ennyi idősen. persze nem a "hivatalos" formában,szóval nem szülők előtt meg ilyenek. mit gondoltok erről?2010. máj. 12. 12:28
1/23 anonim válasza:
Háát szerintem megkérni megkérheti, de esküvő 18 éves kor előtt csak szülői beleegyezéssel lehet, de azzal szerintem még várjatok...:D
2/23 A kérdező kommentje:
esküvőt nem szeretnénk még:)
2010. máj. 12. 12:35
3/23 anonim válasza:
Korai ez még! Annyi minden vár még rátok, nem kell ezeket a dolgokat elsietni! Szórakozzatok, élvezzétek az életet, mert ezek az évek nem jönnek vissza soha!!!
4/23 anonim válasza:
Persze, hogy megkérheti. A dolog csak kettőtökön múlik, és csak rátok tartozik :)
5/23 anonim válasza:
Megkérheti a kezed , de ez nem lánykérés akkor így. Hiszen a lánykérés az a szülőktől való kikérés.
Hu emlékszem mikor a párom apummal először ült le beszélgetni arról hogy el szeretne jegyezni:D
6/23 A kérdező kommentje:
nemrég kérdezte,hogymit szólnék hozzá.akkor inkább abba állapodtunk meg,hogy kapok egy gyűrűt szerelme jeléül és majd pár év múlva megkéri a kezem.de mostanába annyi minden történt, hogy megváltozott a véleményem. sok rossz dolog történ mostanság velem és ő kihúzott a bajból. lebeszélt egy irtó nagy baromságról is. sok mindent változtatott az életén az én kedvemért is.
2010. máj. 12. 12:43
7/23 anonim válasza:
Én is 16 vagyok és nekem is 21 a barátom. Mi is sokat változtunk egymás kedvéért, de azért még ha lenne is eljegyzés, csak miután már együtt is élünk és úgy gondoljuk, hogy örökké ezt szeretnénk... Szerintem ezzel még lehet várni...
8/23 anonim válasza:
szép gesztus, ettől még nem kell összeházasodni, örülj neki és kész
9/23 anonim válasza:
A ti korotokban valószínű, hogy mindketten sokat fogtok még változni.
10/23 anonim válasza:
Én 18 leszek pár hónap múlva, a barátom 22. Több, mint 2 éve vagyunk együtt, távkapcsolat, több 100 kilométer van köztünk. Már az elején tudtuk, hogy komolyan gondoljuk, és az, hogy ennyi időt kibírtunk egymás mellett így, be is bizonyította ezt. Mikor fél éve voltunk együtt, a szülinapomra kaptam tőle egy gyűrűt, azt mondta, a szándékai komolyak, velem képzeli el a jövőjét. A gyűrűt azóta is hordom, de az eljegyzést még korainak tartja. Azt mondta, az ő korában már nem az, de szeretné, ha nem érezném magam lekötve, mert még fiatal vagyok. És szerintem ez a normális. Ősszel valószínűleg összeköltözünk, és meglátjuk hogy bírjuk. :) 16 évesen még nagyon fiatal vagy az ilyesmihez. Eljegyezni természetesen eljegyezhet. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de szerintem először próbáljátok ki, hogy hogy bírjátok egymást, ha együtt laktok. Lakva ismerszik meg az ember, tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!