Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiatalon lánykérés? Jó ötlet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalon lánykérés? Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés
16 vagyok a barátom 21. nagyon szeretjük egymást.megkérheti a kezem ennyi idősen. persze nem a "hivatalos" formában,szóval nem szülők előtt meg ilyenek. mit gondoltok erről?
2010. máj. 12. 12:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen, hogy leírtad a töröténetedet. én is úgy gondoltam ahogy neked volt.szülők előtti eljegyzést majd csak jóvalkésőbb.
2010. máj. 12. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Az előbb már feltetted ugyanezt a kérdést anyukád nevében is. Akkor ezek szerint anyuci mégsem tud a nagy tervekről. Gyerek vagy te még, nagyon gyerek. Jobb lenne, ha a szüleidre hallgatnál. Vegyen a fiú egy gyűrűt, mutogasd a kis játszópajtásaidnak, hadd pukkadjanak. Úgyis ez a célod, nem?
2010. máj. 14. 13:40
 13/23 A kérdező kommentje:
egyátalán nem ez a célom.szerintem te még nem voltál igazán szerelmes, mert akkor tudnád, hogy milyen érzés ez.nem a te véleményed alapján fogok dönteni.:)
2010. máj. 14. 13:43
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Olyan aranyos kis buta kislány vagy:) Te még azt is tudod, hogy én még nem voltam szerelmes:) Tudod, én még csak 35 éve élek házasságban a volt szerelmemmel, és valóban nem vagyok bele szerelmes, mert tudod, a szerelem egy idő után szeretetté, megbecsüléssé alakul. Az én gyerekeim is voltak szerelmesek, de szerencsémre ennyire kis butácskák azért nem. De egy ilyen okos kislány minek kérdez, ha a józan válaszokat nem hallgatja meg? Ja, munkámból kifolyólag pont ilyen kis butácska tiniknek próbálom egyengetni az útját, csak sajnos többnyire hozzám már csak akkor kerülnek, amikor a baba is útban van(: Épp a napokban fog szülni egy 14 és fél éves kis "szerelmes betegem". Sajnos a gyerekét is állami gondozásba kell venni, az ő nevelését is fizethetik az adófizetők. Pedig csak "szerelmes " volt a kicsi leányka. Jobb lenne, ha tanulnál, járjatok együtt, ismerkedjetek egymással, sétáljatok, bulizzatok. Hány éve tart ez a nagy szerelem, amit én természetesen nem ismerhetek? :)) Próbálj egy kicsit érettebben gondolkozni, 16 évesnek túl gyerekes vagy, sajnos(::
2010. máj. 14. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14. 29 a tartalmat tekintve igazad van, de ha Te is segítő foglalkozásban dolgozol, akkor tudhatnád, hogy lebutázással, lekezeléssel nem fognak hallgatni Rád az eltévelyedett tinik. :( És a Kérdező szerintem nincs eltévelyedve, akkor lenne, ha most akarna házasodni.
2010. máj. 14. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos hozzám fordulnak(: De én már többnyire a szülést vezetem le, de sokan fordulnak hozzám abortusz miatt is(: Hidd el, sokszor nekünk is fejtörést okoz, mi a jobb, ha megszül a 14-16 éves tini, vagy ha elvesszük a magzatot. Nem vagyok abortusz-párti, de azt se tartom helyesnek, ha gyereknek születik gyermeke. Mert azt viszont ki merem jelenteni, hogy ezek a kislányok értelmileg sokkal elmaradottabbak a korosztályuknál, viszont fizikailag általában fejlettebbek. Ez a 16 éves kislány pedig valóban butácska. Olvasd el a kommentjeit.
2010. máj. 14. 14:46
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
nagyon idegesítő ez a (: smiley így, hogy tudom a korodat (utolsó) de tényleg :D szerintem ez a lány nem buta, hanem szerelmes. és a szerelmet mindenki másképp éli meg, másak a tervei.
2010. máj. 14. 15:18
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Fiatalok között vagyok, volt lehetőségem megtanulni a szokásaikat, sőt otthon vagyok a különböző beszédstílusokban is. Szerintem a kislány tényleg éretlenebb a koránál, sok 14-15 éves érettebben gondolkozik nála. A szerelemnek nem kell feltétlenül gyerekes butaságokkal párosulnia. Annak idején az én fiamnak is volt egy kis barátnője, aki már a házasságot tervezgette, el is mesélte nekem, ő is nagyon szerelmes volt, és mikor rákérdeztem a fiamnál, mik a tervei, meglepődve hallottam, hogy már mindent megpróbált, hogy leépítse a kislányt, de nem sikerült neki. Szóval azért mondom, az se biztos, hogy a fiú részéről is ennyire komoly a dolog, 21 éves fiúk még nem biztos, hogy le akarják kötni magukat. Persze, abban igazad van,hogy az összes körülményt ismernünk kellene, mert hazánkban is van olyan népcsoport, akiknél már 12-13 éves korban "házasodnak a fiatalok. Remélem, így megfelel az írásom.
2010. máj. 14. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
elöbb fejezd be az iskolát, és majd ha 22 lesz akkor gondolkozz házasságon. addig éld ki magad, szórakozz
2010. máj. 14. 16:22
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Siettek valahova?
2010. máj. 14. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!