Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 2 éve együtt élünk, vagy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve együtt élünk, vagy egy babánk is. Párom a terhességem elején azt ígérte elvesz feleségül majd ha a baba megszületik. Kisfiunk már 1 éves elmúlt, ő mégsem tervez esküvőt. Rákérdeztem, de hivatkozik az anyagiakra. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom szeret és jól megvagyunk együtt. Most mégis elfogott emiatt egy rossz érzés. Szerintetek joggal aggódom a közös jövőnk miatt? Még csak annyit, hogy a baba nagyon korán jött, nem volt betervezve...
2010. dec. 2. 22:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, neked nincs félretett pénzed, amiből a lagzit ki lehetne fizetni? Lehet, hogy felületesen olvastam az előzményeket, de mintha csak a párod pénzéről olvastam volna.
2011. jan. 12. 09:05
 32/37 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sincs annyi megtakarításom hogy fedezné a költségeket.Van egy nagyobbik fiam és összeköltözésünkig - 11 éves koráig - én neveltem egyedül.Az Ő apukája csak havi 8000 Ft-al járult hozzá a neveléséhez. Illetve a közös baba várása is sok kiadással járt, így aztán ami volt elfogyott...
2011. jan. 13. 21:45
 33/37 anonim ***** válasza:
Már régi a kérdés,de megkérdezhetem,hogyan alakult?
2014. jan. 2. 13:40
 34/37 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. Nem történt változás az esküvővel kapcsolatban. Még mindig csak együtt élünk, immár 7. éve. Pedig lett volna lehetőség anyagiak terén is hogy megkérjen, mégsem tette meg. Még mindig csak ígérget, majd ekkor meg akkor...
2015. okt. 13. 22:59
 35/37 anonim ***** válasza:
Van valami változás azóta?
2018. febr. 23. 10:55
 36/37 anonim ***** válasza:

Gondolom nincs változás. Ismerős. Mindig csak ígérgetnek a házasság kapcsán.

Nálunk is így van. Gyerekünkért és értem lehozná a csillagokat is az égről. A legjobb társ és apa. Az egyetlen amit nem tart be, hogy elvesz. Csak ígéri.

Pedig a szülei sokáig voltak házasok (apja haláláig).

Szerintem más van a háttérben. Szerintem voltak titkolt problémák a szülei házasságában, amit ő gyerekként látott. És ezért ódzkodik az igentől.

De elfogadom így, mert tudom, hogy szeret és kiáll értem. Tudom, ha ragaszkodnék hozzá, holnap bemennénk a hivatalba ás elvenne. De én szeretném, ha ő jutna el addig, hogy megtegyük.

2018. máj. 24. 07:50
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdező és #36, ha erre jártok, történt azóta valami?

Olyan jó lenne pozitív változásokról olvasni...

2022. ápr. 28. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!