Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve együtt élünk, vagy egy babánk is. Párom a terhességem elején azt ígérte elvesz feleségül majd ha a baba megszületik. Kisfiunk már 1 éves elmúlt, ő mégsem tervez esküvőt. Rákérdeztem, de hivatkozik az anyagiakra. Ti mit gondoltok erről?
Nézd. Én is úgy gondolom, hogy esküvő nélkül is szerethet. Ha nem gondolta komolyan, hogy elvesz akkor azért nem kellett volna megígérnie. Engem el akar venni a párom, folyton ezzel nyaggat, de én nem akarok hozzámenni. Ez nem azért van, mert nem szeretem, mert a fiunk után ő áll az első helyen. És örökre vele akarok maradni. Egyszerűen azért, mert nekem a házasság nem szimpatikus és felesleges pénzkidobásnak tartom. Én ettől még szeretem és hűséges vagyok hozzá, nincs szükségem papírra.
Kérdezd meg, hogy miért nem akarja az egészet, üljetek le és mindent tárgyaljatok át. Biztosan dűlőre juttok.
12:06 voltam.
Nem értem miért ítéltek el másokat, amiért nem fontos nekik a házasság. Persze a polgári esküvő ingyen van, de az én párom akar egyházit is és a fő problémám nekem ezzel van. Azt sem gondolom, hogy egy házasság elrontja a kapcsolatot. Egyértelmű, hogy nem az rontja el. De attól, mert valakinek nem tetszik ezáltal más a felfogása, mint esetleg a többségnek még nem biztos, hogy rossz.
Ha te nagyon szeretnéd akkor azt kívánom, hogy minél hamarabb vegyen el téged, de tényleg üljetek le.
Azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer én is meggondolom magam, de még nem.
Sufniban.xd
Amúgy meg sztem nem akarja elrontani,mert a házasság után szinte minden elromlik,minden kapcsolat. Nem biztos,csak általában.
Amúgy meg ha boldogok vagytok..:)És lehet hogy egy nagy esküvőre gyűjt,hogy felejethetetlen legyen,mondjuk amúgy is az lenne,csak lehet hogy tényleg az anyagiak. De biztos szeret. :)
Szerintem a házasság nem csak egy papír,akik nem házasok ilyen vagy olyan okból nem vállalják fel a másikat (nem veszik fel a nevét stb.)Elég baj,hogy így elharapódzottak a vadházasságok,néhány évtized múlva nem az utcán smárolnak,hanem majd egymás nadrágjában turkálnak majd a fiatalok (ha lesz még nadrág) :)
Aki azt gondolja,hogy csak egy papír,valószínű sok rossz tapasztalata van,de a házasság egy komoly döntés,ami -elvileg- életre szól.Az,hogy valaki szeret: elmúlhat,a házasságból viszont nem lehet csak úgy lelépni,küzdeni kell érte.Bocsi az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!