Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 2 éve együtt élünk, vagy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve együtt élünk, vagy egy babánk is. Párom a terhességem elején azt ígérte elvesz feleségül majd ha a baba megszületik. Kisfiunk már 1 éves elmúlt, ő mégsem tervez esküvőt. Rákérdeztem, de hivatkozik az anyagiakra. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom szeret és jól megvagyunk együtt. Most mégis elfogott emiatt egy rossz érzés. Szerintetek joggal aggódom a közös jövőnk miatt? Még csak annyit, hogy a baba nagyon korán jött, nem volt betervezve...
2010. dec. 2. 22:31
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
jól megvagyunk, gondoskodik is rólunk. A lakáshitel azért érint mert ő is szerepel a hitelben.Én 35 éves vagyok és egyszer már elváltam, ő pedig 39 és még sosem volt házas. Nem hisztizek mint a gyerek a boltban, csak arról volt szó hogy lesz esküvő a szülés után. Most pedig se híre se hamva... Szerintem sem a papír miatt lesz valaki boldog házas. Viszont én úgy gondolom valóban szorosabbra fűzi két ember életét. Ezért bánt a dolog...
2010. dec. 2. 23:33
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Megértelek, de nem vagy nyerő helyzetben sajnos. Azért drukkolok, hogy elvegyen.
2010. dec. 3. 09:46
 13/37 anonim ***** válasza:
7%

Nézd. Én is úgy gondolom, hogy esküvő nélkül is szerethet. Ha nem gondolta komolyan, hogy elvesz akkor azért nem kellett volna megígérnie. Engem el akar venni a párom, folyton ezzel nyaggat, de én nem akarok hozzámenni. Ez nem azért van, mert nem szeretem, mert a fiunk után ő áll az első helyen. És örökre vele akarok maradni. Egyszerűen azért, mert nekem a házasság nem szimpatikus és felesleges pénzkidobásnak tartom. Én ettől még szeretem és hűséges vagyok hozzá, nincs szükségem papírra.

Kérdezd meg, hogy miért nem akarja az egészet, üljetek le és mindent tárgyaljatok át. Biztosan dűlőre juttok.

2010. dec. 3. 12:06
 14/37 anonim ***** válasza:
7%

12:06 voltam.

Nem értem miért ítéltek el másokat, amiért nem fontos nekik a házasság. Persze a polgári esküvő ingyen van, de az én párom akar egyházit is és a fő problémám nekem ezzel van. Azt sem gondolom, hogy egy házasság elrontja a kapcsolatot. Egyértelmű, hogy nem az rontja el. De attól, mert valakinek nem tetszik ezáltal más a felfogása, mint esetleg a többségnek még nem biztos, hogy rossz.

Ha te nagyon szeretnéd akkor azt kívánom, hogy minél hamarabb vegyen el téged, de tényleg üljetek le.

Azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer én is meggondolom magam, de még nem.

2010. dec. 3. 12:13
 15/37 anonim ***** válasza:
9%

Sufniban.xd

Amúgy meg sztem nem akarja elrontani,mert a házasság után szinte minden elromlik,minden kapcsolat. Nem biztos,csak általában.

Amúgy meg ha boldogok vagytok..:)És lehet hogy egy nagy esküvőre gyűjt,hogy felejethetetlen legyen,mondjuk amúgy is az lenne,csak lehet hogy tényleg az anyagiak. De biztos szeret. :)

2010. dec. 3. 17:30
 16/37 anonim ***** válasza:
79%
Hát igen, ez legalábbis fura. Amúgy a hitel volt előbb, vagy a terhesség és az ígéret? Akkor még nem voltak anyagi gondjai? És ha külön lenne az esküvő - sima polgári, ingyenes - és később külön a bankett a rokonoknak, ha már jobban megy? Vagy egy eljegyzés legalább?
2010. dec. 3. 23:13
 17/37 anonim ***** válasza:
93%
én fájo szivvel 10 év után otthagytam a párom azért mert nem akart elvenni. szinten a pénzre hivatkozott.polgári pedig ingyenes. aztán megismerkedtem valakivel akit megszerettem és ő is akarta a házasságot. és nagyon jó lelkileg hogy a felesége lehetek. szeretm őt, de mióta házasok vagyunk mégjobban. én a helyedben foggal körömmel ragaszkodnek az esküvöhöz. amugy az egyházi se volt egetverő eszköz 23 ezer misével együtt.mondjuk nálatok már baba van, igy nincs választási lehetőseg szurkolok neked.
2010. dec. 4. 23:43
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szorítotok :-)Egyébként a hitel volt előbb aztán a terhesség és az ígéret.
2010. dec. 5. 22:23
 19/37 anonim válasza:
88%

Szerintem a házasság nem csak egy papír,akik nem házasok ilyen vagy olyan okból nem vállalják fel a másikat (nem veszik fel a nevét stb.)Elég baj,hogy így elharapódzottak a vadházasságok,néhány évtized múlva nem az utcán smárolnak,hanem majd egymás nadrágjában turkálnak majd a fiatalok (ha lesz még nadrág) :)

Aki azt gondolja,hogy csak egy papír,valószínű sok rossz tapasztalata van,de a házasság egy komoly döntés,ami -elvileg- életre szól.Az,hogy valaki szeret: elmúlhat,a házasságból viszont nem lehet csak úgy lelépni,küzdeni kell érte.Bocsi az offért :)

2010. dec. 7. 22:03
 20/37 anonim ***** válasza:
54%
- Én azt nem értem, hogy ha 35 éves vagy & 1 éves kisbabád van (Amihez gratulálok.) akkor miért van az, hogy a baba nagyon korán jött? Szerintem nevetséges, hogy a mai világban az emberek, ilyen későn vállalnak gyereket. Mit csinálnak addig? Riszálják magukat egy szórakozóhelyen? (Ezt nem Rád/Rátok értem, csak úgy a nagy általánosságban.) Tudom most mindenki lepontoz majd & azzal jön, hogy addig teremtik meg azt a pénzt, amiből majd meg tudnak élni, egyengetik az életüket, de tényleg nem rosszindulatból írtam, egyszerűen nem értem.
2010. dec. 11. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!