Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor jegyez már el? Elcsesztem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jegyez már el? Elcsesztem?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal,nemsoká kisbabánk születik,imádjuk egymást.

Ő házasságpárti,én annyira nem.Megegyeztünk,hogy mivel még egyetemista vagyok,hogy ne veszítsem el az ösztöndíjam nem házasodunk össze?

Na de azt is megbeszéltük,hogy attól még meggyűrűzzük egymást :)

Múltkor megkérdeztem,hogy mikor kéri meg a kezem?

Azt mondta nem tudta,hogy ilyesmire vágyom...meg hogy oké,de akkor szülei nagy bulit csapnak...stb...

mondtam,hogy ketten nem vagyunk elegen hozzá...

dehát a szülei,a nővérének az eljegyzéséhez hajót béreltek (hozzáteszem erőműben dolgoztak,és a hajó bérlése az ott dolgozóknak kedvezményes volt,párezer ft...)

Mondom jól van...majd ők is megtudják,aztán rendezhetnek bulit...

Aztán hozzátette,ha kell ő elvesz...

Mondom kell?hát nem te szeretnél?

aztán besértődtem,hogy így már nem jó...most várjon egy évet,hogy meglepődjek,ha megkéri a kezem :)

úgyhogy most elcsesztem,soha nem leszek már menyasszony?

Vettem neki egy gyűrűt,nem eljegyzési,csak ha egyszer megállapodtunk,gondoltam hátha ez majd ad egy lökést...azóta mindenki azt kérdezi tőle,hogy ő is vett nekem...mire ő...nem......mondja hülyén érzi magát,mikor ezt kérdezik...akkor mégis miért nem tud egy vacak gyűrűt venni nekem?

még csak drága se kell,hogy legyen...tudja,hogy nekem a szándék lenne a fontos...

(hát még én,milyen hülyén érzem magam,mindenki sajnálja,a kis terhes nőt,aki gyűrűt vesz,a barátjának,az meg le se szarja...)

Hát mire vár?

2010. nov. 5. 13:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam fentebb,azért nem akarok férjhez menni,mert így elveszíteném az ösztöndíjam...ha elveszítem,nem tudok tovább egyetemre járni,egy kisbaba mellett kell a pénz...

Párom is tudja,hogy emiatt nem lehet,még egy évem van...

Eleinte ő kérdezgetett hogy mikor vehet már el?

Na de ahhoz,előbb el kéne jegyezni...miért baj,ha két évig járunk jegyben?

Hozzátenném a dologhoz fogamzásgátló mellett estem teherbe,mindketten vállaltuk a babát,de természetesen nem ebben a sorrendben terveztük a dolgokat...

Párom már volt nős egyszer,azt mondta,őt nem szerette soha annyira mint engem,mégis elvette,engem szeret,mégsem vesz el...pedig azt mondja házasságpárti...

értsétek meg,hogy nem hisztériáztam,nem sértődtem be...""ben értem

ha mégsem akar elvenni,akkor nem szeret annyira,mint állítja.

2010. nov. 7. 07:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Elfog ő jegyezni csak tudja h számítasz rá ;) Nálunk is így van elárulta h elakar jegyezni azt most gondolkodóba esett hogyan tudná eltéríteni a fejem erről. Úgy van vele h ez egy különleges nap legyen ami csak a mienk ;) A babához sok sikert :D Szóval csak türelem ;)
2010. nov. 7. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tom ki írányítóbb a kapcsolatotokban, de én úgy érzem elvetted a tökét avagy töketlenítetted. Nem személyes, de nem szimpatizálok az ilyen nőkkel, akik Tűkön ülnek, az eljegyzéssel.

Azzal , hogy gyűrűt vettél neki, az méginkább cuki.... Én qrva hülyén érezném magam tőle nem pedig csak zavarna.

mivel szerintem most kicsit töketlenítetted az embered és folyamatosan rajta kattogsz így én is meg lennék lőve, hogy hogyan jegyezzelek L.

Mert ha nem kerít semmit az esemény köré (semmi romantikusat) hanem mondjuk egyszerűen váratlan hétköznapi szituban megkér , attól lehet nem érzi majd elég "méltónak a dolgot". Ha meg készülődtök, akkor meg megint le van lőve a varázslat.

Én nagyon örültem amikor én eljeyeztem a párom, hogy abszolút sikerült titokban tartani a dolgot.

Nem sejtett semmit sem.

Egyet tanácsolhatok ne görcsölj ezen ez olya, amit csak elront, akármennyire kattogsz rajta.

De az esetlenség is lehet emlékezetes.

Kb az jut eszembe rólatok, mint a jóbarátok sorozatban az a rész, amikor Phebe-t akarják megkérni, de valahogy mindig rosszul sül-L

27 F

2010. nov. 11. 15:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Tökmindegy eljegyez-e vagy sem,már nem igazán érdekel,8 hónapos terhes vagyok,és most ezzel foglalkozom,amúgy párom hordja a nadrágot nálunk,csak én is erős személyiség vagyok,de nem férfiatlanítottam el...
2010. nov. 12. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Drága kérdező. Sok boldogságot nektek. Gratulálunk a babához. És Az eljegyzést meg tojd le. Nem az fog összetartani benneteket Sok-sok-sok-sok-sok éven keresztül:)

Örüljetek kis családotoknak. család lesz az papír gyűrű és formaságok nélkül is, csak a szeretet legje körül hétköznapjaitok.

Puszi.

2010. nov. 12. 15:08
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi...ki sem kellett volna írnom ezt a kérdést,mert nem tudom így jól elmagyarázni a helyzetet...

nem az a tipikus kihisztizem az eljegyzést nő vagyok,párom sem papucs,és nem is taszítom őt,azért szeret,amilyen vagyok,az,hogy menyasszony lehetnék,az én terhes lelki világomnak esett volna jól...valami kis pluszt jelentett volna nehéz időkben...

2010. nov. 15. 20:20
 17/20 A kérdező kommentje:

megtette,felhívott délben és közölte,hogy az adókedvezményhez kell az élettársi,vagy a házastársi,előre szól,hogy emésszem... :)

végül is így jogos,én nem akartam hozzámenni az ösztöndíj miatt,ő meg az adókedvezmény miatt akar elvenni...

ez egy stabil pénzügyi alapokon nyugvó kapcsolat...

jól összeillünk :D:D:D

na csak poénkodtam

a baba miatt kell a pénz :)

ezek szerint még mindig azt hiszi hogy nem akarok hozzá menni...akkor mégsem vagyok házisárkány :P

2010. nov. 17. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:
na látod mégis megtette ;) sok boldogságot és vigyázz a babádra!!!
2010. nov. 18. 16:19
 19/20 anonim válasza:

ne aggodj!en is elcsesztem.tudtam mi a szandeka hiszen mar regota terveztuk es tudtam mikor akarja hiszen megbeszeltuk.akkorra sajnos nem jott ossze,de en nem sertodtem meg,mert tudtam miert nem lehetetett meg az esemeny.azutan meg mindig azt hajtogatta,hogy o nem akarja minek hiszen megvagyunk a gyuru nelkul is es csak penzkidobas az egesz.akkor nagyon rosszul esett,hiszen elotte meg o is akarta akkor most meg mer nem?-gondoltam.igy utolag tudom mar,hogy csak azt akarta hogy ne azon jarjon az eszem es majd o meglep.meglepett volna de en elcsesztem es ezt ma nem fordithatom vissza hiszen tudtam megint mikor akarja es turelmetlen voltam,meghat nem is szamitottam ra,hogy o majd szepen kfundalja hogyan is legyen az egesz mert mindig azt hangsulxozta o nem fogja romantikus modon hanem csak felhuzza az ujjamra azt kesz,es megse csak igy akarta.szoval legy turelmes es ne cseszd el mint en!sok boldogsagot!:)

egy 4 eves kislany anyukaja aki fel eve lett menyasszony

2010. nov. 19. 15:46
 20/20 anonim válasza:
hát ez ciki
2010. nov. 27. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!