Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elcsesztem az életemet. Hogy...

Elcsesztem az életemet. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
mámoros hétvégék,7 egyéjszakás kaland,egy öngyilkossági kísérlet 3as tanulmányi átlag,mindenkit lenézős,beképzelt hülye liba,a családi bizalom elvesztése.hazudozások.verekedések.fiúknál féltékenység,birtoklási kényszer.és ez mind 14-16 évesen.azóta eltelt 2 év mára lenyugodtam(bár a hiszti megmaradt),de még mindig kísért a múlt.ez már soha nem fog változni?
2010. máj. 18. 16:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennyivel meg nem cseszted el az eleted, ha mar matol megvaltozol, minden rendben lesz. Nincs olyan ember aki ne kovetett volna el hibat.

Fel a fejjel! :)

2010. máj. 18. 16:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ráébredtél, még menthető minden. Persze nem kis időbe fog telni.
2010. máj. 18. 16:10
 3/27 A kérdező kommentje:
és azt el felejtettem írni,hogy azóta egy barátom sincs.
2010. máj. 18. 16:11
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zűrös tinédzser korom volt.

Sokáig kísértettek a hülyeségeim, de idővel minden elhalványult, és igen is lehet új életet kezdeni tiszta lappal.

2010. máj. 18. 16:12
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen nem lehet ilyent kijelenteni. Legfejjebb azt, hogy 16 éves korodig. Az élet mérlegét jóval később lehet megvonni. Ha belátod, szeretnél változtatni, semmi nincs veszve. Néha egészen őrült emberek szelidülnek meg és persze válnak dühöngő örültté. Tűzz ki magadnak elérhető, új célokat és kezdd el építgetni az új életedet.
2010. máj. 18. 16:23
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
HA jól számolom akkor 18 körül járhatsz. Most van itt az ideje egy új élet elkezdésének, mehetsz továbbtanulni, dolgozni, akármi. Az, hogy rájöttél a hibáidra jó jel, hidd el menni fog. Most egy új életbe csöppensz majd ahol új lehetőségek várnak rád.
2010. máj. 18. 16:23
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Még semmi sincs veszve!Ugye 18 éves vagy most?Dolgozol vagy tanulni szeretnél?Van valami vágyad,amit szivesen kipróbálnál?

Jó úton haladsz,mert felismerted,hogy gond van és így nem mehet tovább.Jó lenne egy új suli (fősuli,egyetem) vagy egy munkahely,ahol nem ismernek és tiszta lappal kezdhetsz.Lehetnek még barátaid és párkapcsolatod,főleg,hogy tudod miket rontottál el és azon leszel,hogy megváltozz.A szüleid bizalmát is úgy nyerheted vissza ha teljesítesz és megállod a helyed,bármilyen terült legyen is az.Keress egy célt,amire fel lehet építeni mindent!

2010. máj. 18. 16:24
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

hasonlók miatt költöztem arrébb párszáz km-rel 18évesen...egyetem,full uj társaság...mindet előről kezdve jólvagyok,jol érzem magam,vannak barátaim,jó társaság,gyakorlatilag elfelejtve hogy mik voltak...

22/L

2010. máj. 18. 16:25
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem cseszted el, nekem ez ilyen volt 16-18 eves koromban es meg jopar baratomnak. Most pedig teljesen normalis eletet elek, jo egzisztenciaval, jo munkaval es mara mar mindannyian elfelejtettuk a kilengeseinket.
2010. máj. 18. 16:25
 10/27 A kérdező kommentje:

Szeretnék továbbmenni egyetemre.az az igazság h egy kis faluba lakok,ahol mindenki "tökéletes",és így elég nehéz.

tudom h vannak akik nálam is durvábbak,sőt még most is,de róluk valahogy nincs negatív vélemény.:S

2010. máj. 18. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!