Elcsesztem az életemet. Hogy tegyem jóvá?
Ennyivel meg nem cseszted el az eleted, ha mar matol megvaltozol, minden rendben lesz. Nincs olyan ember aki ne kovetett volna el hibat.
Fel a fejjel! :)
Nekem is zűrös tinédzser korom volt.
Sokáig kísértettek a hülyeségeim, de idővel minden elhalványult, és igen is lehet új életet kezdeni tiszta lappal.
Még semmi sincs veszve!Ugye 18 éves vagy most?Dolgozol vagy tanulni szeretnél?Van valami vágyad,amit szivesen kipróbálnál?
Jó úton haladsz,mert felismerted,hogy gond van és így nem mehet tovább.Jó lenne egy új suli (fősuli,egyetem) vagy egy munkahely,ahol nem ismernek és tiszta lappal kezdhetsz.Lehetnek még barátaid és párkapcsolatod,főleg,hogy tudod miket rontottál el és azon leszel,hogy megváltozz.A szüleid bizalmát is úgy nyerheted vissza ha teljesítesz és megállod a helyed,bármilyen terült legyen is az.Keress egy célt,amire fel lehet építeni mindent!
hasonlók miatt költöztem arrébb párszáz km-rel 18évesen...egyetem,full uj társaság...mindet előről kezdve jólvagyok,jol érzem magam,vannak barátaim,jó társaság,gyakorlatilag elfelejtve hogy mik voltak...
22/L
Szeretnék továbbmenni egyetemre.az az igazság h egy kis faluba lakok,ahol mindenki "tökéletes",és így elég nehéz.
tudom h vannak akik nálam is durvábbak,sőt még most is,de róluk valahogy nincs negatív vélemény.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!