Elcsesztem az életemet. Hogy tegyem jóvá?

attól rettegek,ha összejönnék egy sráccal aki azelőtt nem ismert,akkor ujjal mutogatnának rá,meg beszólnának h miért velem van.mert volt már rá példa,igaz,hogy akkor még az akkori életemet éltem.
és félek azért is ismerkedni valakivel,mert nekem nincsenek barátaim,és félek h lenéz ezmiatt.

Tapasztalatokat szereztél, fejlődtél, és még ezután is fogsz fejlődni. Semmi baj. Más kérdés, hogy kis faluban ott a sok megszólás, inkább a szüleidnek lehet nehéz ezt elviselni.
Nem baj, ha nincs most barátod, vagy barátaid. Most egy időre elég volt.
Építsd föl magadat. Alakítsd ki az igazi, értékes önmagadat. Tanulás, esetleg valamilyen hívő gyülekezet, vagy filozófiai, pszichológiai könyvek, művészetek (rajz, festés), sport (pl. minden nap 30-50 perc futás a falu utcáin) idegen nyelvek; ilyesmire godnolok. Külsődet is alakítsd ki, hogy a külsőd azt tükrözze, vagyis azt mutassa meg, amilyen valójában vagy. Ha így kialakítod a személyiségedet(1-2 év) akkor olyan barátaid lesznek, akiket ezzel az új megjelenéssel fogsz magadhoz vonzani.

Minen ember hibázik, a barátok pedig majd jönnek maguktól.
A legnagyobb lépést már megtetted, beláttad a hibáidat és változtattál, igyekszel még változtatni rajta.
Lehet, hogy a családod felé elvesztetted a bizlmadat, de van lehetöséged bizonyítani nekik és újra bízni fognak benned, mert szeretnek.
Mindenkit kísért a múltja, de az egy jó megoldás lenen, ha elköltöznél pl új iskola egy másik városban, új emberek új környezet.
21/F

detto kb így voltam...régesrég abbahagytam a hibák gyártását...mégis még mindig tapadó árnyékként követ a múlt és néha nagyon nehéz helyzetbe hoz...barátom nekem sincs egy se...de lassan javul a helyzet és talán jobb lesz...
21/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!