Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elcsesztem az életemet. Hogy...

Elcsesztem az életemet. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
mámoros hétvégék,7 egyéjszakás kaland,egy öngyilkossági kísérlet 3as tanulmányi átlag,mindenkit lenézős,beképzelt hülye liba,a családi bizalom elvesztése.hazudozások.verekedések.fiúknál féltékenység,birtoklási kényszer.és ez mind 14-16 évesen.azóta eltelt 2 év mára lenyugodtam(bár a hiszti megmaradt),de még mindig kísért a múlt.ez már soha nem fog változni?
2010. máj. 18. 16:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az elcseszve,csak nagyon borulátó vagy.Mindig van remény és lehetőség a gondokból való kilábalásra,csak állj a dolgokhoz pozitívan.Tudom hogy ez nem jelent vigaszt,de sokan vannak még rosszabb,és valójában elcseszett élettel a hátuk mögött,és mégis ki tudnak lábalni belőle.Neked miért ne sikerülne,csak ne add fel a reményt!Sok sikert?:)
2010. máj. 18. 16:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyivel még nem cseszted el az életed.
2010. máj. 18. 16:42
 13/27 A kérdező kommentje:

attól rettegek,ha összejönnék egy sráccal aki azelőtt nem ismert,akkor ujjal mutogatnának rá,meg beszólnának h miért velem van.mert volt már rá példa,igaz,hogy akkor még az akkori életemet éltem.

és félek azért is ismerkedni valakivel,mert nekem nincsenek barátaim,és félek h lenéz ezmiatt.

2010. máj. 18. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatokat szereztél, fejlődtél, és még ezután is fogsz fejlődni. Semmi baj. Más kérdés, hogy kis faluban ott a sok megszólás, inkább a szüleidnek lehet nehéz ezt elviselni.

Nem baj, ha nincs most barátod, vagy barátaid. Most egy időre elég volt.

Építsd föl magadat. Alakítsd ki az igazi, értékes önmagadat. Tanulás, esetleg valamilyen hívő gyülekezet, vagy filozófiai, pszichológiai könyvek, művészetek (rajz, festés), sport (pl. minden nap 30-50 perc futás a falu utcáin) idegen nyelvek; ilyesmire godnolok. Külsődet is alakítsd ki, hogy a külsőd azt tükrözze, vagyis azt mutassa meg, amilyen valójában vagy. Ha így kialakítod a személyiségedet(1-2 év) akkor olyan barátaid lesznek, akiket ezzel az új megjelenéssel fogsz magadhoz vonzani.

2010. máj. 18. 21:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Minen ember hibázik, a barátok pedig majd jönnek maguktól.

A legnagyobb lépést már megtetted, beláttad a hibáidat és változtattál, igyekszel még változtatni rajta.

Lehet, hogy a családod felé elvesztetted a bizlmadat, de van lehetöséged bizonyítani nekik és újra bízni fognak benned, mert szeretnek.

Mindenkit kísért a múltja, de az egy jó megoldás lenen, ha elköltöznél pl új iskola egy másik városban, új emberek új környezet.

21/F

2010. máj. 20. 10:21
 16/27 anonim válasza:
Ne aggodj minden rendben lessz.Te már elindultál a jó úton.Ha ezután rendes leszel a környezeteddel és türelmes ők is pozitivan fognak veled viselkednin.:):)
2010. máj. 20. 13:05
 17/27 anonim ***** válasza:

detto kb így voltam...régesrég abbahagytam a hibák gyártását...mégis még mindig tapadó árnyékként követ a múlt és néha nagyon nehéz helyzetbe hoz...barátom nekem sincs egy se...de lassan javul a helyzet és talán jobb lesz...

21/L

2010. máj. 20. 14:00
 18/27 anonim ***** válasza:
előző voltam...és igen az én páromhoz is hozzávágtak nem egy ronda dolgot miattam...kellemetlen helyzetbe hozták őt is...környezetváltozás...az ami jót tesz és megszünteti...de sajnos én ezt nem tehetem meg...:(
2010. máj. 20. 14:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Jó, ha látod a hibákat, de mindenkinek vannak, és tanulhatsz belőlük. Az a korszak elmúlt, lezárult. Folyton változunk, és Te már nem az vagy, aki akkor voltál. Viszont ha van valami gyökere ezeknek, akkor kérj külső segítséget.
2010. máj. 20. 15:42
 20/27 anonim ***** válasza:
15:42-es vagyok: és persze amit, ahol lehet rendezni, azt tedd meg, kérj bocsánatot, stb.
2010. máj. 20. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!