Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem? Nem tudom...

Nagyon elcsesztem? Nem tudom mit csináljak.19F

Figyelt kérdés
Van egy lány,a haverom,de most pár héttel ezelőtt kicsit összekaptunk,mert smároltam vele,de nem akartam tőle semmit,EDDIG! Most van barátja,és nagyon kivagyok. És a csaj meg azon kapta fel a vizet,hogy nem akarok tőle semmit,pedig ő szeretett,de már jóban vagyunk,bár ő nem köszönt,nekem kellett. Örültem hogy megint jóba vagyunk,erre tessék,most itt a srác,akit ismerek!!
2011. júl. 5. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem az bánt, hogy neki van, neked meg nincs?

Mit gondolsz, ő hogy érezhetett, hogy smároltok, de te nem akarsz tőle semmit? Legalább olyan szarul érezhette magát,mint most te.

Vagy állj elé, és valld be, hogy hülye voltál és kell neked, vagy ne csinálj semmit. Ha az első eset lesz, akkor rajta a döntés, hogy ki kell neki: te vagy a másik. (De ne szédítsd! (Ha dobja miattad a másikat, akkor becsüld meg magad.) Ha nem csinálsz semmit, akkor várd meg, míg kiderül, komolyan járnak-e, és tartós lesz-e. Lassú víz partot mos.

2011. júl. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!