Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselnétek egy olyan jegygyűrűt, amit a párotok évekkel ezelőtt valaki másnak készíttetett, de az illető nem fogadta el és sosem hordta?
Figyelt kérdés
aug. 26. 11:13
1/12 anonim válasza:
Nem. Lehet, "princess" vagyok, de olyan eljegyzési gyűrűt és jegygyűrűt szeretnék viselni, amit az illető NEKEM választott / készítettett, az én ízlésem alapján.
2/12 anonim válasza:
Én a pasit sem viselném el magamon, ha annyira idióta, hogy ezt el is mondta.
3/12 anonim válasza:
Dehogy! Olyan "ha ló nincs, jó lesz a szamár is" érzés lenne, meg hogy én nem érek annyit, hogy nekem tetszőt csináltasson, hanem nekem jó lesz az is, ami már megvan (de másnak szánt).
Adja el, és ha már tiszta lappal kezdett egy másik párkapcsolatot, akkor ennél se "spórolja le" az energiát!
Egyébként érdekelne, hogy hogy derült ez ki, hogy az exének szánt gyűrűt adja, mert hát a gyűrűre biztos nincs rágravírozva a neve, nem?
4/12 anonim válasza:
Én is jobban szeretném, ha már tervezés, elkészíttetés közben rám gondolna. Hiába nem volt hordva, egy másik nőnek lett szánva eredetileg, és nem nekem. Ez mindig bennem motoszkálna, ha nem mondanám, akkor is.
5/12 anonim válasza:
Semmilyen jegy es karikagyurut nem viselek mert nem szeretem
6/12 anonim válasza:
Nem, és ha utólag derülne ki, az is borzasztóan érintene. Inkább adja el vagy számíttassa be.
8/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem és a kapcsolaton is elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!