Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mérhető le valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mérhető le valakinek a gyűrű mérete, anélkül, hogy az illető észrevenné?

Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csórd el egy gyűrűjét és méresd le.
2021. szept. 8. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen,éjjelre leveszi a gyűrűket,ha hord...ha nem az szívás :) Mondjuk a gyűrűs ujján lehet alapból sem visel.És nincs garancia arra hogy egyformák az ujjai :)

Ha van tolómérőd,akkor várd meg míg elalszik,és mérd le a gyűrűs ujját :D

Kihívás is egyben,és izgalmas...hogy nehogy felébredjen rá :)

2021. szept. 8. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs gyűrűje, akkor sehogy. Vegyél egy kB. Női méretet (inkább kicsit nagyobb legyen, mint kisebb), aztán majd ha nagy, akkor beveteti. Nekem szerintem normál méretű női kezem van, nem dagi de nem is kifejezetten vékony ujjakkal, a bal gyűrűsujjam 52-es,a jobb 53-as.

Az eljegyzési gyűrűm 54-es volt, de simán be lehetett belőle venni.

2021. szept. 8. 21:57
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem akarom senkinek sem megkérni a kezét, én vagyok a nő!🙈

Nekem lesz majd megkérve a kezem, ha eljön az ideje....

Közben rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést....🙈🙈

Csak párom mindig azt mondja hogy tudni fogja a méretet, de nyilván nem mondja el honnan..., gyűrűt pedig nem hordok 🤭😝

2021. szept. 9. 06:00
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Kölcsönkérnék 3 méretű gyűrűt. Egy este a páromat megetetném, megitatnám, ágyba dugnám. Teljesen kómásan, kiütve elaludna. Ekkor pedig akcióba lépnék, és próbálnám a gyűrűket. Pofon egyszerű! :D
2021. szept. 9. 06:22
 6/12 anonim válasza:
100%
Az én párom nagyon szereti a gyűrűket, de sosem hordott előtte. Egyszer voltunk valami boltban, (azt hiszem Takko vagy Tesco) ahol ilyen polcon ki vannak rakva a gyűrűk S-M-L-XL méretezéssel, és egyszer nem tudott elmenni mellettük, elkezdte próbálgatni őket minden ujjára. Ekkor jöttem képbe én, aki elkezdte poénból felhúzgálni a női gyűrűket szép sorban, ami neki is csak viccnek tűnt, amiket ő már próbált, és ami a gyűrűs ujjára jó volt, arra különösen odafigyeltem hogy mekkora. Ezzel mentem el gyűrűt venni már másnap, mert egy héttel utána volt az évfordulónk, így kapóra jött. :D
2021. szept. 11. 07:39
 7/12 Leveltetu ***** válasza:
100%
En tesomat(lany) kertem meg, hogy kerdezgesse vegig, hogy azok a gyuruk amik a kezen vannak honnan van es miket jelkepez meg hogy megnezhetne-e oket, tudjatok ilyen csajos dolgok, aztan mikor megvolt a meret, tesommal megvettuk a gyurut ra 2 napra. Fel evig hordtam a hatitaskaba, amibe nem egyszer kutakodott a parom, nyilvan rejtett rekeszbe. Annal nagyobb volt a meglepetes mikor megtudta, hogy mar fel eve megvan a gyuru es abba a taskaba hordoztam amibe o is maszkalt nemegyszer.
2021. szept. 14. 05:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy olyan gyűrűt amit a lány a gyűrűsujján hord felpróbál a férfi a kisujjára hogy meddig megy rá, megjegyzi, és akkor már meg tudja mutatni az ékszerésznek.
2021. szept. 25. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Eljátszod, hogy a tolómérő egy lónak a feje, és a ló megharapja az ujját. Mit kell ezt bonyolítani, már 3 évesen azon röhögtünk, hogy úgy néz ki, mint egy ló...
2021. szept. 25. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mérd össze játékból a kezeteket, úgy, hogy a tenyerét a tiedbe fordítod.

Méricskéld játékosan, hogy melyik ujjad méretéhez van közel az ő gyűrűs ujja.

2021. szept. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!