Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzést mennyi idő után szoktak tartani vagy ez érzelmekben mérhető? Mozdíthatok egy elsős kislányt úgy, hogy 1100km-re?
Sziasztok!
Szeretném, ha adnátok valami okos tanácsot.
Nagyon szerelmes vagyok, annyira mint eddigi életemben soha. Egy gyönyörű csodálatos férfiban láttam meg az igazit!
Nyár óta tart a kapcsolatunk, de már ott tartunk, hogy nem bírjuk egymás nélkül. Éjszakákat átchatelünk nem érezve az időt, stb...
A baj forrása az, hogy ő 1100 km-re van tőlem és van egy elsős kislányom.
Párom azt mondja, ha pár nap múlva újra haza jön eljegyzést tartunk. Én hozzá mennék, már most. Soha nem éreztem még ilyeneket. Körülöttem mindenki korainak találja.
Valóban megmozdíthatok egy elsős kislányt úgy, hogy ne kelljen évet ismételnie, így a bizonytalan majd nem semmibe, csak azért, mert szerelmes vagyok és a kislányom is szereti ezt az embert???
Amíg nem laktok együtt, addig nem kötném hozzá magam. Úgy beszélsz, mint egy tinilány, aki ki sem lát a rózsaszín felhők mögül.
1100 km?! Ez így inkább egy rózsaszín álom , mint valóság.
az eljegyzésnek akkor van értelme, ha komolyan is gondoljátok: ha egy éven belül el is vesz. Annak semmi értelme hogy évekig cseteltek jegyben :)
nekem volt pár chates kapcsolatom, még a nagyon rózsaszínek se éltek meg 7 hónapnál hosszabb időt.
Lakva ismerkszik meg az ember, de nálatok ez is nehézkes, egy talán miatt elmozdítani a kislányt szerintem nem etikus. Vagy a párod költözzön hozzátok, vagy hagyjátok a dolgot. összeköltözés nélkül nem mondanék igent, mert egy év múlva elváltok
Szerintetek meddig célszerű várnom még ezzel?
Most kb. 3 hetet itthon lesz és együtt fogunk lakni.
Úgy is érzem magamat, "mint egy tinilány, aki valóban nem lát a rózsaszín felhőktől". Soha nem éreztem ilyen leírhatatlan érzést, olyan mintha egész életemben rá vártam volna, mintha ő a másik felem lenne, aki nélkül egyre nehebben létezem...
Én is sokáig úgy éreztem, mintha álomban élnék és még mindig sokszor azt kívánom bár ilyen volna a valóság.
a három hét együttlakás édes kevés, sokszor évek kellenek hogy rájöjjön az ember hogy nem működik.
Hány éves vagy?
Nem messziről jött, hanem messzire ment. Magyar emberről beszélünk.
A kislányom miatt is volna jó most menni, mert még csak a betűket tanulják, csak mondania kellene másképp. Számomra az is fontos, hogy ne kelljen évet ismételnie!
Igen, az 1100km németország Kirchen.
Nekem lesz ott munkám.
Családomból sajnos már csak édesanyám él, de őt sem látom sűrűn. Ugyanúgy haza járnánk hozzá!
Lányom nagyon okos és fogékony.
Már ismerem az ottani iskolai rendszert.
Miből lehet rájönni arra, hogy "biztosan megbízható e ez a férfi"? Mert néha én is félek, hogy vége lesz ennek a mesebeli álomnak és felébredek. De néha ébren érzem magam és akkor is olyan mesés az egész.
Az eljegyzést és mindent komolyan gondolunk!
Kérlek mesélj a "chates kapcsolatodról"! Nekem nem volt még komoly kapcsolatban távkapcsom.
Párom pár nap múlva itt lesz újra 3 hetet és nálunk fog lakni. (Csak egy bibije van, hogy horkol)...ezenkívűl mesebelien csodás az egész ember.
Lakva ismerni meg az embert, ez igaz! Én úgy gondolom, ha a kb. 3 hét továbbra is mesebeli, akkor mennénk vele. Ő beiratta ma lányomat oda suliba és a sajátjaként kezeli.
Az igaz, hogy vissza is volna út, de nem azért mennék, hogy vissza jöjjek. Gyerekkori álmom, hogy messzebb éljek, persze nem ennyire!!!
Először én is így gondoltam, hogy "szeptemberre döntésre tudunk jutni". De rájöttem, hogy nem tudunk egymás nélkül élni!
Nem neten ismertem meg, csak neten és telefonon tartjuk a kapcsolatot a távolság miatt!
Kérlek beszéljetek le, ha kell okos érvekkel, mert én az orromnál sem látok sokkal tovább...
Nagyon örülök, hogy "megy, minden csodálatos és gyereketek is van már". Legyetek boldogok nagyon sokáig!!!
Ha sokszor évek is kellenek, hogy rájöjjünk, akkor éveket várjunk? Hiszen évek is kevesek, hogy valóban kiismerjünk valakit, ezt sajnos már tudom.
34 éves vagyok, ő pedig 37. A lányom apja 45 volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!