Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nő látványához hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nő látványához hozzá lehet szokni, akkor is ha nem a párod az illető?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy szép nőt gyakran látsz, akkor idővel már nem vált ki olyan ingereket belőled, mint eleinte, hogy pl. le akarnád teperni? Pedig nincs egymáshoz (testileg sem) közötök, csak rendszeresen találkoztok pl. munkahelyen.

Az ilyen vágyat a szépnek tartott nő iránt kiöli az, ha gyakran látod (=megszokja a szemed) vagy az ilyet csak a valós testi kontaktus szünteti meg?

aug. 9. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Félek tőled,te valamiféle szexuális ragadozó vagy?
aug. 9. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy szünteti.. Csak ha megdugod.. De azt nem tudod.. Vagyis marad a vágy...
aug. 9. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Attol felek hogy a kerdezo no es nem kisse egoista, valojaban egy atlagos némber lehet.
aug. 10. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat
aug. 10. 02:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, több olyan eset is van, hogy mikor 20 évesek voltak, oda vissza voltam értük, 30 éves korukra meg olyanok lettek, hogy…
aug. 10. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen,meg voltam közepiskolában szinte bolondulva egy lányért.

Az osztály szépe volt.

Volt tavaly egy ilyen nem hivatalos osztákytalálkozónk 13 év után.

Hát az a lány mar tul volt egy váláson és 2 szülésen.

Úgy nézett ki mint egy fonnyadt barack.

aug. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!