Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek szereti a partneré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szereti a partnerét az illető vagy kamu az egész?

Figyelt kérdés
Tehát a nagy világnak azt mutatják hogy mennyire szeretik egymást, de a nőnek a pasijat egy összejövetelen egy másik csaj szpta le. Létezik hogy valaki tényleg ennyire részeg vagy kamu az egész ?
aug. 15. 01:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Mi köze ennek a részegséghez? Istenem...

Honnan tudod, hogy nincsenek nyitott kapcsolatban? Nem foglalkoznál inkább a saját életeddel? Vagy az a problémád, hogy te voltál a sz-pócsaj és most sértve érzed magad?

aug. 15. 01:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen én voltam a szpo csaj ahogy te fogalmazol. A pasi mászott rám, a barátnője meg kiakadt, a pasi azt hazudta mindenkinek hogy én voltam és annyira részeg volt hogy nem emlékszik semmire. Közbe azt mondta érzései vannak irántam , most is írogat.
aug. 15. 01:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg a csajnak. Miért itt rinyálsz?
aug. 15. 01:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Dehogy mutatom, nekem is vannak érzéseim a srác iránt. Nem rontanám el ezzel . Azt írta ki akarja dobni, csak félti mert nehéz idoszakba van a csaj , de már nem szereti . Csak meglepett mert mindenkinek azt mutatják milyen happy minden .
aug. 15. 01:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre mit lehet mondani? Halál komoly kérdést ir ki valaki egy ilyen sziturol? Tiltás Tiltás
aug. 15. 02:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyire igénytelenek a mai fiatal nők, hogy egy átlagos összejövetelen letérdelnek egy idegen faszinak és szopnaak?
aug. 15. 02:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nők, miért nincsen semmi önértékelésetek?
aug. 15. 02:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah értem és akkor most te szépen elhiszed minden egyes szavát amit ír vagy mond. Szar a kapcsolata a nőjével gondolom nincs annyi szex már mint régebben volt így kellettél neki te legyen mibe üríteni. Nem akarod a nőjének megmutatni a beszélgetést mert szereted? Jesszus sosem fogom megérteni miért jó homokba dugott fejjel ennyire ostobának lenni. Gondolom mindent el fogsz neki viselni azt is ha éppen leráz az asszony miatt. Jah jut eszembe ha netán szexelnek is azt te sosem fogod megtudni sőt tagadni fogja. Na de nem tudlak sajnálni sok "boldogságot" másodikként.
aug. 15. 02:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kellene egy második vízözön.

Belekever a hazugságaiba,kvázi rádkeni a dolgot és mentegetőzik h olyan részeg volt ezzel már már aldozatot játszik de neked vannak érzéseid felé és nem akarod elrontani a dolgot......

Két hülye egy pár.

aug. 15. 04:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik pasinak se kéne ilyen mint te.
aug. 15. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!