Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha az eljegyzés után kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az eljegyzés után kiderülne, hogy a párotok a gyűrűre a pénzt, nem tisztességes úton szerezte?

Figyelt kérdés

25N

Ki mit mondana/csinálna?

2024. júl. 24. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Együtt választottuk ki a jegygyűrűket, így nincs ilyen probléma. De egyébként nem feltételeznék ilyet a páromról. Akivel eljutottam arra a szintre, hogy hozzámennék, azt már ismerem annyira, hogy ne kelljen róla ilyesmit feltételeznem.
2024. júl. 25. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést.Egy, hogy miért feltételezel ilyet róla, kettő meg mi neked a nem tisztességes út? Mert nem mindegy, hogy feketén dolgozott-e a meglévő munka mellett, vagy mondjuk elvágta érte valaki torkát.
2024. júl. 29. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyébként engem zavarna ha olyan gyűrűt vett volna, amit nem engedhet meg magának, vagy az is ha drágálltam volna. Egy kB 100 ezres gyűrűt kaptam, de ennél sokkal drágábbak nem is örültem volna
2024. aug. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!