Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj leírnom, milyen eljegyzési ötletet találtam ki, nem bírom a titkolózást. Mit gondoltok?
Ehhez kell majd a barátaink segítsége is. A barátnőmet nevezzük Annának, a közös barátainkat Zsuzsinak (neki van a barátja, Benő), és Julinak.
A tervet előre megbeszélem Zsuzsival és Benővel, mert kell a segítségük. Mégpedig úgy, hogy Zsuzsinak egy héttel a lánykérés előtt lesz a szülinapja, és erre Benőtől egy kis kincskeresős, állomásos játékot kell kapnia, ami egy egész délutánon, estén keresztül tart. Erre Benő az én segítségemet kéri.
Tehát, mi megtervezzük a játékot (persze ez nem igazi ajándék, be lesznek avatva, és ezt Zsuzsi is tudja ugye). A lányok pedig aznap este hárman végigmennek a városban felállított állomásokon. Minden állomáson vagy Benő, vagy én várjuk őket. Aztán az utolsó állomás oda vezet, ahol az első csókom volt Annával. Elég külvárosi hely, azért kell a barátaink segítsége, mert ha csak úgy odahívnám, vagy máshogyan odacsalnám, akkor biztosan tudná előre, mire készülök.
És ott, már az esti színekben, Anna meghallja a kedvenc közös dalunkat, én fáklyák körében várom, odajön hozzám és megkérem a kezét.
Mit gondoltok erről?
Nőként írom én mondjuk biztosan hülyét kapnék, hogyha a délutánomat ilyen kincskeresős szrsággal kellene elcs.szni :D, főleg, hogyha 38 fok van épp. Hogyne.
Sokkal egyszerűbb, hogyha elmennétek kirándulni valahová és akkor megkéred a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!