Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Muszáj leírnom, milyen eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj leírnom, milyen eljegyzési ötletet találtam ki, nem bírom a titkolózást. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ehhez kell majd a barátaink segítsége is. A barátnőmet nevezzük Annának, a közös barátainkat Zsuzsinak (neki van a barátja, Benő), és Julinak.

A tervet előre megbeszélem Zsuzsival és Benővel, mert kell a segítségük. Mégpedig úgy, hogy Zsuzsinak egy héttel a lánykérés előtt lesz a szülinapja, és erre Benőtől egy kis kincskeresős, állomásos játékot kell kapnia, ami egy egész délutánon, estén keresztül tart. Erre Benő az én segítségemet kéri.

Tehát, mi megtervezzük a játékot (persze ez nem igazi ajándék, be lesznek avatva, és ezt Zsuzsi is tudja ugye). A lányok pedig aznap este hárman végigmennek a városban felállított állomásokon. Minden állomáson vagy Benő, vagy én várjuk őket. Aztán az utolsó állomás oda vezet, ahol az első csókom volt Annával. Elég külvárosi hely, azért kell a barátaink segítsége, mert ha csak úgy odahívnám, vagy máshogyan odacsalnám, akkor biztosan tudná előre, mire készülök.

És ott, már az esti színekben, Anna meghallja a kedvenc közös dalunkat, én fáklyák körében várom, odajön hozzám és megkérem a kezét.

Mit gondoltok erről?

júl. 12. 17:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Borzalmas, de te ismered, lehet neki bejön
júl. 12. 19:00
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Részben igazat adok neked. Amikor én leírtam itt anno a lánykérést, azt is lehúzták páran, pedig szóról szóra úgy történt és már jóval több, mint egy évtizede volt. DE ez nekem is túl sok. Bonyolult is, baromira nem is szívesen kínlódnék a 40 fokban, meg hát ja, azért valakinek a szülinapjára így rátelepedni, hát...
júl. 12. 19:00
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez egy különleges lánykérés lehetne. Mivel biztosan nem számít rá, hogy ez egy lánykérés lesz.

Viszont azt én is furcsának tartom, hogy a közös barátnőtök szülinapján kéred meg a kezét úgy, hogy a szülinaposnak is segíteni kellene benne azon napon aminek elvileg róla kellne hogy szóljon. Vagy én értettem félre?

De persze ha a szülinapost ez nem zavarja akkor okés.

Nekem tetszene ha valaki ilyen különleges módon kérné meg a kezemet.

Persze arra figyelj, hogy az időjárás is megfelelő legyen ehhez. Egy kánikulában kincskeresés könnyen elveheti a leendő menyasszonyod kedvét a kincskereséstől.

júl. 12. 19:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Túl van bonyolítva, a végére pedig olyan fáradt lesz, hogy pont lesz@rja mi fog történni.
júl. 12. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olvasni is fárasztó 😀🤣 Szerintem felesleges bonyodalom.
júl. 12. 22:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek a játékok, szabadulószobák, detektíves keresgélések szóval játéknak tök izgi, DE én lánykérésnek kettesben örülnék. Csak én, és a párom egy szép helyen, és romantikus környezetben, ahol nem kell olyannal foglalkoznom hogy idegenek bámulnak... hanem csak rólunk szól.
júl. 17. 22:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem felnőtt fejjel is a kincskeresőt, kockább emberek nyitottabbak ilyesmire.

Viszont két dolog: egyik az időjárás ami most túl sok kinti programhoz nem kedvez mert pl ha marad a 35fok árnyékban is s órákig kint bóklászott nem biztos arra akar emlékezni, hogy csapzottan, izzadtan, egy hideg innire s zuhanyra vágyva még fákják közé állva izzadva kérik meg a kezét.

Másik...ha valaki introveltáltabb tipus jobb kettesben megkérni ne legyen feszélyezve, intimebb élmény.

Ha nyitottabb akkor érdemes máaok előtt.

Más születésnapját csak akkor áldozd be a saját örömödre ha ebbe az tényleg 100% támogat s nem csak rámodja mert pl konfliktus kerülő.

júl. 17. 23:27
 18/22 anonim válasza:
100%

Ha ti ilyen kalandorok, kincskeresők vagytok, oké.

De más szülinapjára ezt megszervezni bunkóság.

júl. 18. 09:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Dedó.
júl. 18. 10:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is lányként írom, hogy jobban örülnék ha kettesben lenne a lánykérés. (én nem szeretem az ilyen kincs keresős dolgokat)
júl. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!