Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti sejtettétek előre, hogy a párotok hamarosan meg
akarja kérni a kezetek? És mit gondoltok, nálunk lehet
erről szó ?
Figyelt kérdés
Párommal már közel három éve vagyunk együtt és már egészen a kapcsolatunk elején szóba került nálunk a házasság és az eljegyzés téma, viszont azért azt mindketten beláttuk; hogy talán nem 4 hónap után kellene ennek megtörténnie. Utána telt az idő, sodródtunk az eseményekkel és tavaly a párom baráti társaságában majdnem mindenki egyszerre kérte meg a barátnője kezét. Úgy vettem észre; hogy ő is tervezi, viszont utólag kicsit megbánva, de elég rosszul reagáltam rá. Persze nem volt konkrétan kimondva és természetesen lánykérés se volt. De én mondtam neki, hogy nem szeretnék beállni a sorba, csak mert xy (tényleg már a sokadik haverja) kéri meg a barátnője kezét. Úgy éreztem volna, hogy csak azért teszi mert mindenki más és nem miattunk. Ez rosszul esett neki, ebből is gondolom, hogy tényleg tervezte volna. Utána szintén elég sűrű és rázós élethelyzetbe kerültünk, de az utóbbi időben ismét feljött a téma sokszor közöttünk. Megbeszéltük még az elején, hogy nem szeretném előre tudni, így csak találgatni tudok. Szoktunk közösen utazni/ nyaralni évente egy hosszabb és egy rövidebb, de most egészen váratlanul kitalálta hogy a közelgő szülinapomra el akar vinni valahova. Nem igazán van most időnk programozni, meg inkább én vagyok az a fajta akinek ez fontos. Ezért is ért váratlanul. Lehet hogy teljesen tévúton járok, de mostanában elég jók a megérzéseim több mindennel kapcsolatban is. Természetesen benne van a pakliban, hogy csak kedveskedni akar és nem is akarom nagyon beleélni magam, mert nem akarok csalódni. De azért nagyon örülnék neki. Bár valójában tudom, hogy 50-50 az esély rá ezért is kérdezem azokat elsősorban akik már átélték ezt, hogy nektek milyen jelei voltak.. ha voltak persze
Első párom ugy kért meg, hogy veletlen megtalalta az anyja ősrégi jegygyűrűjét és igy azzal megkérte a kezem, mert romantikus.
2. Párom azt csinálta, hogy szilveszteri buliban(ami rokonokkal unokatesókkal stb vel volt es elég széleskörű is)kiültettek középre, letérdelt, többiek körbenálltak és ugy.
3 párom készült szerintem csak mert ő izgult nagyon. Hetekkel előtte mindenben nekem afott igazat, semmiben nem mert vitatkozni, szinte kiskirájlány voltam:D es ő olyan helyre hívott el ahol még nem voltunk, és ott full elpirulva kért meg. Utána megkönnyezte az igent is.:)
A tinikori párom meg anyáéktol kérte meg a kezem mert én voltam 16 éves, ő meg 18. Nem engedtek a szülő. Az romeo es juliás volt.
júl. 1. 13:27
2/17 anonim válasza:
*szülők
júl. 1. 13:28
3/17 anonim válasza:
Ugye a reggeli kávés bögrédben és a budiban is gyűrűket vizionálsz?
júl. 1. 13:49
4/17 A kérdező kommentje:
Első : Kicsit amúgy én is ezt érzem amit írtál a harmadik párodnál, hogy alapból nem vagyunk egy veszekedős pár, de azért néha össze tudunk ilyen apróságokon zördülni, de mostanàban még ezek sincsenek 😂Ennek ellenére továbbra is lehet, hogy mindez csak véletlen egybeesés meg maga a program is. Köszi, hogy megosztottad velem ezeket 😊
Hármas: Mint írtam, úgy ahogy korábban (egy éve), most sem vagyok ráfeszülve szerintem, de természetesen nagyon örülnék neki. Nem ezen agyalok 0-24- ben, viszont ma jött egy ilyen furcsa megérzés és elgondolkoztam rajta.
júl. 1. 14:00
5/17 anonim válasza:
Remegsz azért a fémért, különben nem született volna meg ez a kérdés.
júl. 1. 14:07
6/17 anonim válasza:
Volt már hogy sejtettem előre, de ennek már két éve és azóta semmi 😅
júl. 1. 14:12
7/17 anonim válasza:
A közös jövőt, terveket megbeszélni kellene. Pl. jövő tavasszal eljegyzés. A konkrét dátum lehet meglepi.
júl. 1. 14:24
8/17 A kérdező kommentje:
5- ös, attól, hogy neked nincs olyan ember az életedben akitől megkaphattad volna, ha nő vagy, ha pedig férfi akkor nincs olyan, akinek szívből adhattad volna, attól még undorítónak tartom lépten nyomon belekötni a másikba. 🙃Mint elmondtam többször, csak ismételni tudom magam, hogy igen, nagyon szeretném. És egyébként azzal sem lenne semmi gond szerintem ha valaki az általad említett szóval élve “remegne” a gyűrűért, de azért azt csak nekem kellene leginkább tudni, hogy mikor és miért fogalmazódott meg bennem a kérdés🙂A továbbiakban pedig ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához feleslegesen pontoztatod le magad.
júl. 1. 14:51
9/17 A kérdező kommentje:
6- os: Korábbi kapcsolatomban nekem is volt, hogy éreztem, de szerencsére annak nem lett folytatása 🙏🏼Neked pedig még kitartást! 😁
7-es: Mint írtam, sokszor beszéltünk már róla, hogy szeretnénk, de konkrétan időpont szintjén nem került kitűzésre, csak hogy az összeköltözés után. Ami már megtörtént egyébként. Kicsit úgy érzem ha ennél konkrétabb tervet állítanunk fel akkor elveszne a meglepetés varázsa.
júl. 1. 14:56
10/17 A kérdező kommentje:
Megköszönöm mindenkinek aki jelenti a 10- es, 5- ös, illetve vélhetően a 3. Kommentet is ő írta, úgyhogy azt is😊Szerintem egy tök korrekt kérdést tettem fel és nem igazán van helye ezalatt ilyen lelkileg sérült ember gyűlölködő kommentjeire. Én már a felhasználót is jelentettem a gyiknek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!