Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtátok/sejtettétek előre az eljegyzéseteket?
Nyáron kérte meg a párom a kezem a hosszú nyaralásunk alatt és mindvégig tudtam, hogy azon a héten fog történni.
Előtte már sokat beszéltünk arról, hogy 1-2 éven belül szeretnénk esküvőt, lakást, gyereket így eleve nem volt nehéz kitalálnom, hogy azon a nyáron kerül rá sor.
Előtte már beszéltünk arról is, hogy milyen gyűrűk tetszenek /bár nem olyat kaptam, hanem sokkal szebbet/ sőt azt is, hogy a párom arra spórol (közös kasszán vagyunk). Sőt a lánykérés előtt kb. fél évre egy ékszerész az ujjméretemet is levette.
Néhány barátunk úgy gondolja, hogy ez így nagyon romantikátlan volt. Részben én is, de a vőlegényem nehezen tartja titokban a dolgokat és egy közös háztartásban nehéz is teljesen titokban megoldani egy ilyen volumenű dolgot. A lánykérés pillanata meg végül is meglepetés volt.
Mit gondoltok? Foglalkozzak az ilyen megjegyzésekkel? Bánjam, hogy nekem nem hollywood-i eljegyzésem volt?
Ha neked így rendben van, akkor felesleges bánkódni rajta, csak mert mások megszólnak.
Mi gyűrű, meg minden nélkül megbeszéltük,hogy egybekelünk. Mindketten így láttuk jónak. 😏
Mi megbeszéltük, hogy házasság, megvettük a gyűrűket, nekem lett egy kísérőgyűrűm is. Azt egyik este a kezébenyomtam, hogy ok h szervezzük az esküvőt, de azért mégiscsak tessék megkérni.
Annyira de annyira romantikus pillanatot varázsolt, hogy elsírtam magam, annyira meghatódtam.
Örülj a házasságnak és a közös életnek, ne ilyen hülyeségeken rágódj.
Miért volt romantikátlan?
Szerintem mindenki beszél a terveiről egy kapcsolatban. Ha már mindketten akarjátok, akkor tényleg csak idő kérdése, és azt ki lehet találni előre, hogy valami szép keretet akar adni az egésznek - tehát a nyaralás pont jó.
Viszont nemrég volt itt egy olyan kérdés is, amikor a nő és a férfi együtt ment el a boltba, közben a pasi hepciáskodott, hogy ő 10.000 Ft-nál többet nem költ rá, meg az esküvőre is az érettségi öltönyében akart menni. XD Na, az romantikátlan volt. A tiétek NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!