Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti tudtátok/sejtettétek előre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudtátok/sejtettétek előre az eljegyzéseteket?

Figyelt kérdés

Nyáron kérte meg a párom a kezem a hosszú nyaralásunk alatt és mindvégig tudtam, hogy azon a héten fog történni.

Előtte már sokat beszéltünk arról, hogy 1-2 éven belül szeretnénk esküvőt, lakást, gyereket így eleve nem volt nehéz kitalálnom, hogy azon a nyáron kerül rá sor.

Előtte már beszéltünk arról is, hogy milyen gyűrűk tetszenek /bár nem olyat kaptam, hanem sokkal szebbet/ sőt azt is, hogy a párom arra spórol (közös kasszán vagyunk). Sőt a lánykérés előtt kb. fél évre egy ékszerész az ujjméretemet is levette.

Néhány barátunk úgy gondolja, hogy ez így nagyon romantikátlan volt. Részben én is, de a vőlegényem nehezen tartja titokban a dolgokat és egy közös háztartásban nehéz is teljesen titokban megoldani egy ilyen volumenű dolgot. A lánykérés pillanata meg végül is meglepetés volt.

Mit gondoltok? Foglalkozzak az ilyen megjegyzésekkel? Bánjam, hogy nekem nem hollywood-i eljegyzésem volt?

2017. márc. 25. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked így rendben van, akkor felesleges bánkódni rajta, csak mert mások megszólnak.

Mi gyűrű, meg minden nélkül megbeszéltük,hogy egybekelünk. Mindketten így láttuk jónak. 😏

2017. márc. 25. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Elég gáz lenne ha egy kapcsolatban total váratlanul érné a lányt az eljegyzés. A legtöbben szerintem számítanak rá, ha már ott tart a kapcsolat. Hány olyan pasit ismerek aki full romantikus, látszólag irigylésre méltó, csak épp a fél utcát megdugta. Most ezzel nem azt akartam mondani hogy aki romantikus az mind ilyen. De én pl többre értekelem a hétköznapi apróságokat mint egy nyálas nagyjelenetet.
2017. márc. 25. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi megbeszéltük, hogy házasság, megvettük a gyűrűket, nekem lett egy kísérőgyűrűm is. Azt egyik este a kezébenyomtam, hogy ok h szervezzük az esküvőt, de azért mégiscsak tessék megkérni.

Annyira de annyira romantikus pillanatot varázsolt, hogy elsírtam magam, annyira meghatódtam.

Örülj a házasságnak és a közös életnek, ne ilyen hülyeségeken rágódj.

2017. márc. 25. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért volt romantikátlan?

Szerintem mindenki beszél a terveiről egy kapcsolatban. Ha már mindketten akarjátok, akkor tényleg csak idő kérdése, és azt ki lehet találni előre, hogy valami szép keretet akar adni az egésznek - tehát a nyaralás pont jó.

Viszont nemrég volt itt egy olyan kérdés is, amikor a nő és a férfi együtt ment el a boltba, közben a pasi hepciáskodott, hogy ő 10.000 Ft-nál többet nem költ rá, meg az esküvőre is az érettségi öltönyében akart menni. XD Na, az romantikátlan volt. A tiétek NEM.

2017. márc. 25. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj a megjegyzésekkel. Mi pl egymást jegyeztük el, vagyis közös megegyezés alapján vettünk nekem egy gyűrűt és bejelentettük, hogy akkor összeházasodunk. Számomra ez a közös döntés jelzi, hogy teljesen egyenrangúak vagyunk a kapcsolatban; jogom van beleszólni abba, hogy mikor tegyük meg ezt a lépést. Nem csak ő tisztel meg azzal, hogy feleségül akar venni, hanem én is őt azzal, hogy úgy döntök, férjül veszem. És ez nekem sokkal többet ér, mint egy romantikus meglepetéseljegyzés.
2017. márc. 25. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Ahol meglepetés eljegyzés van ott probléma is, mert vagy túl korán kéri meg a pasi és ezért nem számít rá a csaj, vagy annyira rossz a kommunikáció, hogy több év együttélés után sem kerülnek szóba a jövőbeli tervek.
2017. márc. 26. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem számítottam rá ilyen hamar, mert csak 1 hónapja voltunk együtt akkor. Ugyan vettünk gyűrűket, de az ötlete csak az volt, hogy ajándék legyen. Végül megkérte vele a kezem, én meg igent mondtam. 17 hónappal később házasodtunk össze. Már majdnem 5,5 éve volt, nagyon szép emlék, még úgy is, hogy a gyűrűt én választottam. A szavakat amiket lánykéréskor mondott, sosem felejtem el.:)
2017. márc. 30. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem a barataitok feltekenyek, hogy ilyen oszinte a kapcsolatotok es mindent meg tudtok beszelni. lehet ok is inkabb erre vagytak volna, es valami olyat kaptak, ami nem tetszett nekik, boldogtalanok, vagy meg eljegyzes sem volt :)
2017. márc. 31. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!