Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti sejtettétek előre, hogy a párotok hamarosan meg
akarja kérni a kezetek? És mit gondoltok, nálunk lehet
erről szó ?
Figyelt kérdés
Párommal már közel három éve vagyunk együtt és már egészen a kapcsolatunk elején szóba került nálunk a házasság és az eljegyzés téma, viszont azért azt mindketten beláttuk; hogy talán nem 4 hónap után kellene ennek megtörténnie. Utána telt az idő, sodródtunk az eseményekkel és tavaly a párom baráti társaságában majdnem mindenki egyszerre kérte meg a barátnője kezét. Úgy vettem észre; hogy ő is tervezi, viszont utólag kicsit megbánva, de elég rosszul reagáltam rá. Persze nem volt konkrétan kimondva és természetesen lánykérés se volt. De én mondtam neki, hogy nem szeretnék beállni a sorba, csak mert xy (tényleg már a sokadik haverja) kéri meg a barátnője kezét. Úgy éreztem volna, hogy csak azért teszi mert mindenki más és nem miattunk. Ez rosszul esett neki, ebből is gondolom, hogy tényleg tervezte volna. Utána szintén elég sűrű és rázós élethelyzetbe kerültünk, de az utóbbi időben ismét feljött a téma sokszor közöttünk. Megbeszéltük még az elején, hogy nem szeretném előre tudni, így csak találgatni tudok. Szoktunk közösen utazni/ nyaralni évente egy hosszabb és egy rövidebb, de most egészen váratlanul kitalálta hogy a közelgő szülinapomra el akar vinni valahova. Nem igazán van most időnk programozni, meg inkább én vagyok az a fajta akinek ez fontos. Ezért is ért váratlanul. Lehet hogy teljesen tévúton járok, de mostanában elég jók a megérzéseim több mindennel kapcsolatban is. Természetesen benne van a pakliban, hogy csak kedveskedni akar és nem is akarom nagyon beleélni magam, mert nem akarok csalódni. De azért nagyon örülnék neki. Bár valójában tudom, hogy 50-50 az esély rá ezért is kérdezem azokat elsősorban akik már átélték ezt, hogy nektek milyen jelei voltak.. ha voltak persze
Hàt nagyon rá vagy erre pörögve. Minek???? Mi a férjemmel megbeszéltük, hogy összeházasodunk. Utána jött is a lánykérés szűk családi körben, hogy azért mégis adjuk meg a módját. Mit kell ennyire rágörcsölni egy nyomorult gyűrűre? Kérdezd meg tőle, hogy 'Te, Józsi, tervezel eljegyzést? Mert én szeretném'. Ennyi. Mi olyan rohadtul nehéz ezen? Ehelyett kiírsz ide a gyakorira egy rinyálós litániát. Vagy manapság mindenkinek a nagy hálivúdi romcsifilmekbe illő lánykérés kell?? Nem irigylem a párodat meg úgy a mai férfiakat.
2024. júl. 1. 15:20
12/17 anonim válasza:
Azokat minek megkérni akik ugyis megbeszélték már hogy ugyis igen a válasz?
2024. júl. 1. 20:35
13/17 anonim válasza:
Az exemnél nem sejtettem semmit, 3 hónap után kért meg. Elég rossz lett utána a kapcsolatunk, így 10 hónap után vele szakítottam.
A már férjemnél már sejtettem. Egyik nap mondta, hogy vegyünk egymásnak ajándèkba gyűrűt együtt, ez volt a fedősztori, mert attól tartott, hogy rossz lesz a méret. Vásárláskor ő tette el mindkettőt, de mikor kértem nem adta oda, azt mondta majd később. A 6. hónapfordulónkon kért meg😁 volt vacsi, zene, gyertyák🥰 1 évre rà házasodtunk össze.
2024. júl. 2. 00:39
14/17 A kérdező kommentje:
Tudtommal az eljegyzés témakörben pont ilyen és ehhez hasonló kérdések feltevése a lényeg illetve az engedélyezett. Akit ez zavar vagy frusztrál az eljegyzés/ házasság dolog negatív élmény miatt vagy csak mocskolódni tud, meg engem minősíteni ismeretlenül az minek nézi ezt a témakört és miért kommentel? 😂Lehet, hogy nem értesz velem egyet vagy hülyének tartasz nyugodtan, de negatív véleményt is tudni kell kulturált módom megfogalmazni. Ez itt még egy embernek sem sikerült ( aki negatívat írt). Teljes mértékben elfogadtam volna, de így ahogy egy két ember megnyilvánult... Bár végülis mindenki magát minősíti azzal ahogyan megszólal. Illetve szövegértés sem volt az erőssége egy két embernek, mivel legalább 200x leírtam azt is, hogy megbeszéltük már régen, hogy lesz, de a meglepetés miatt nem lesz a dátum előre megmondva. Bár tudom- tudom valaki szerint ez is hülyeség..
Aki pedig tényleg a kérdésre válaszolt, nekik köszönöm, hogy megosztottátok velem😊Gratulálok nektek!😇
2024. júl. 3. 19:07
15/17 anonim válasza:
Nálunk csak ennyit tudtam, hogy nem lesz eljegyzés, mert a vőlegényem nem házasság párti - elég nyomós okkal, semmi baj, elfogadtam, nekem nem életem szempontja a házasság.
Aztán mégis megkérte a kezem.
2024. júl. 8. 23:11
16/17 anonim válasza:
Majd kérünk beszámolót. Mikor mentek nyaralni?
2024. júl. 19. 13:34
17/17 anonim válasza:
6-os vagyok, végül múlt héten megkért, most nem számítottam rá. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!