Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha az eljegyzés után kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az eljegyzés után kiderülne, hogy a párotok a gyűrűre a pénzt, nem tisztességes úton szerezte?

Figyelt kérdés

25N

Ki mit mondana/csinálna?

2024. júl. 24. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ az a nem tisztesség út.
2024. júl. 24. 12:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Az fix hogy nem tisztesseges út, mert ennyi pénze neki soha az életben nem volt.
2024. júl. 24. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol vele?Hülyeségeken agyalsz.
2024. júl. 24. 13:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Miért hülyeség? Te is tolvaj vagy?
2024. júl. 24. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Neked kellett a rohadt gyuru...

Szegeny mindent megtett,h megvegye ,amire nem tellik. Most nem szolhatsz erte,h lopta.

2024. júl. 24. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
#4 Miből gondolod, hogy lopta a gyűrűt?Szerintem egy hülye qrva vagy, ezt nő létemre mondom.
2024. júl. 24. 15:17
 7/13 A kérdező kommentje:

Nekem nem kellett, szóba sem került az eljégyzés mindaddig.

Jelentettem a trágár hozzászólást.

2024. júl. 24. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Hiába jelented, attól még az vagy.Ilyesmire csak akkor gondol normális ember, ha megdönthetetlen bizonyítéka van rá.Te nem tudsz semmit, csak furcsállod, hogy miből telhetett rá.Tényleg elmebeteg vagy.
2024. júl. 24. 18:24
 9/13 anonim válasza:
100%
Ki tudja milyen adósságba verhette magát azért a gyűrűért. Erre gondoltál már?
2024. júl. 25. 01:29
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Én volt hogy anyának anyáknapjára kiástam a földből is egy közteruleti virágot🤣
2024. júl. 25. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.