Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor éreztétek és mikor jött az elhatározás, hogy megkéritek a párotok kezét?
Egy éve voltunk együtt, közös nyaralás alkalmával egy kastély gyönyörű kertjében.
Mondjuk mi már 30 felett voltunk, nem lett volna értelme sok évet várni.
És hány éve vagytok együtt, kérdező?
Együtt laktok-e, ha igen, mennyi ideje?
Mindketten dolgoztok?
Hány évesek vagytok?
Lakhatásotok milyen módon van megoldva (saját, akár közös tulajdonú lakásban, bérleményben, szülőknél szívességből stb.)?
És te magad várod-e, hogy a párod megkérje a kezedet?
Az első házasságomban a főiskola utolsó évében kértem meg a kezét. Akkor már 4 éve együtt jártunk. Akkor ez olyan természetes volt, hogy vége a tanulásnak, kezdődik az Élet. :)
A második feleségem kezét 10 év után kértem meg. Ebből 2 év együttjárás, 8 év együttélés volt. Egyszer csak ráeszméltem, hogy nem akarom elveszíteni ezt a nőt. Szeretném "magamhoz kötni" hivatalosan is. Megérte. :)
2. De, leszarhattad volna a nyaggatást magasról és dönthettél volna úgy az életedről,ahogy te élni akarsz.
Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez.
Huszonhét éves voltam. Két éve már együtt voltunk, de nem laktunk együtt. (Más idők jártak 45 éve 🙂)
Szerettem és egyszercsak magától jött az érzés, hogy akarom.
Azóta is együtt vagyunk.
Voltak nehéz időszakok is.
TÁRS kell. Ha azt választasz, minden megpróbáltatáson átjuttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!