Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, mikor éreztétek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor éreztétek és mikor jött az elhatározás, hogy megkéritek a párotok kezét?

Figyelt kérdés

2024. júl. 19. 13:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve voltunk együtt, közös nyaralás alkalmával egy kastély gyönyörű kertjében.

Mondjuk mi már 30 felett voltunk, nem lett volna értelme sok évet várni.

2024. júl. 19. 14:01
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Mindenki nyaggatott, nem tehettem mást.
2024. júl. 19. 14:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Ugyan ez van nálunk, állandóan ezzel nyaggatják a páromat. Már én is unom.
2024. júl. 19. 14:57
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

És hány éve vagytok együtt, kérdező?

Együtt laktok-e, ha igen, mennyi ideje?

Mindketten dolgoztok?

Hány évesek vagytok?

Lakhatásotok milyen módon van megoldva (saját, akár közös tulajdonú lakásban, bérleményben, szülőknél szívességből stb.)?

És te magad várod-e, hogy a párod megkérje a kezedet?

2024. júl. 19. 16:31
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
A házasság futóbolondoknak való
2024. júl. 20. 03:41
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Az első házasságomban a főiskola utolsó évében kértem meg a kezét. Akkor már 4 éve együtt jártunk. Akkor ez olyan természetes volt, hogy vége a tanulásnak, kezdődik az Élet. :)

A második feleségem kezét 10 év után kértem meg. Ebből 2 év együttjárás, 8 év együttélés volt. Egyszer csak ráeszméltem, hogy nem akarom elveszíteni ezt a nőt. Szeretném "magamhoz kötni" hivatalosan is. Megérte. :)

2024. júl. 20. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolati szinten Már az első hónapban , miután összejöttünk. Fél év kapcsolat után volt meg a lánykérés, 1 évre rá össze is házasodtunk. Most már több mint 14 éve vagyunk együtt:) 35F, 38N
2024. júl. 22. 01:23
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

2. De, leszarhattad volna a nyaggatást magasról és dönthettél volna úgy az életedről,ahogy te élni akarsz.

Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez.

2024. júl. 22. 01:25
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
8. Én pl. pontosan így voltam vele, lesz rtam, nekem a házasság semmit sem jelent. Ami számít, az a kapcsolat. Asszony viszont akarta, így elvettem. Tök mindegy.
2024. júl. 22. 07:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Huszonhét éves voltam. Két éve már együtt voltunk, de nem laktunk együtt. (Más idők jártak 45 éve 🙂)

Szerettem és egyszercsak magától jött az érzés, hogy akarom.

Azóta is együtt vagyunk.

Voltak nehéz időszakok is.

TÁRS kell. Ha azt választasz, minden megpróbáltatáson átjuttok.

2024. júl. 22. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!