Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig várjak?
Sziasztok. Az a helyzet, hogy barátommal 4 éve együtt vagyunk már. Ő 25 éves, én 23. Megmondom őszintén, nagyon várom már, hogy eljegyezzen, a 4 év alatt volt időm kiismerni, az elejétől együtt is lakunk.
Tudom, hogy szeretne velem jövőt, mert arról teljesen magabiztosan beszél hogy majd a gyerekeket hogy akarja nevelni, milyen családi házba költözne stb… De valahogy szóba jön az eljegyzés és házasság téma akkor mindig annyit kapok hogy szerinte még nincs itt az ideje de majd ha eljön az ideje. Nekem ez ilyen kifogásnak hangzik, félek, hogy soha nem akar majd elvenni.
Tudom, hogy a házasság csak egy papír, nekem mégis fontos.
Szeretném kikérni a véleményeteket, mert én mivel benne vagyok a kapcsolatban nem látom tisztán. Szerintetek ha ezt mondja tényleg így van, vagy jól gondolom és csak egy kifogás?
Szeretem mert sok dolgot megtesz értem, hűséges, jól kezel engem. De valahogy sokszor feljön bennem ez az eljegyzés téma.
Hát ezt te tudod. Én már rég dobtam volna amiért csak hiteget, de nem lép semmit.
Egyik barátnőmnek 6 éve ment rá így az exére. Annak esze ágában sem volt elvenni, csak mondogatta hogy majd , majd, jaj milyen jó lesz ha majd gyerekük lesz, milyen jó lesz ha majd házasok lesznek bla bla, de előrelépés az nem volt, csak üres szavak. Végül kiderült, hogy már egy éve csalta a barátnőmet, az új nőt meg fél év múlva elvette.
Jól gondold meg hány évet áldozol fel olyanra aki nem akarja ugyanazt az életet amit te, csak ígérget, amíg nem talál mást. Hamar 30 leszel, onnan meg már nehezebb párt találni. És nem ez a barátnőm az egyetlen egyébként aki így járt. Aki 1-2 év után sem lép semmit, az jellemzően nem is akar semmi többet.
8-as
Nem egyáltalán nem attól függ de igen is vannak olyan nők akiknek nem elég egy ezüst vagy nemesacél gyűrű. Neked megfelelt hurrá örülök neki. A kérdező pasija viszont lehet nem ennyivel akarja kiszurni a párja szemét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!