Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így is jó meg romantikus is, hogy gyűrű nélkül eljátszom úgy mintha megkérném a kezét?
Figyelt kérdés
Aztán majd együtt elmegyünk és kiválaszt magának egy neki tetsző gyűrűt.
Jobban a Nők véleményére lennék kíváncsi, hogy ők mit gondolnak erről.
jún. 12. 16:33
11/14 anonim válasza:
Nekunk mar sokkal korabban megvolt az eskuvo tervezett datuma, es el is mentunk az anyakonyvvezetohoz bejelentkezni. Nem is gondoltam arra, hogy meg fogja kerni a kezem (nem olyanok voltak a korulmenyek) vegul megis kaptam egy eljegyzesi gyurut, noha addigra mar a karikagyurut hordtuk.
12/14 anonim válasza:
csakis gyűrűvel kérd meg!
ez így nem eljegyzés!
13/14 anonim válasza:
Nekem, lehet, hogy romantikus tévképzetek meg filmes berögződések miatt, ki tudja, de fontos a lánykérésnél, hogy ott legyen az a gyűrű, amit felhúz az ujjamra. Az ellen nem lenne ellenvetésem, ha ELŐTTE együtt választanánk ki. Vagy ha "helykitöltőnek" pl. egy virágból font gyűrűvel kérne meg (de ne befőttesgumival, csavarral, hagymakarikával vagy egyéb proli dolgokkal, az már zavarna). De az nem tetszene, hogy "jöjj hozzám feleségül", és semmi.
14/14 anonim válasza:
Hát, nekem a párom azt mondta, hogy bár gyűrű nélkül kértem volna meg a kezét. :D Nem hordott soha gyűrűt, szóval nem tudtam a méretet, túl kicsi lett, macerás volt cseréltetni. Szerinte meg szerintem is egyszerűbb lett volna, ha megkérem a kezét, elmegyünk választunk valamit, ami jó is rá. Sokkal kevesebb tökölés, mint elmenni, megvenni, majd ha nem jó a méret, akkor visszamenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!