Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lehet így is jó meg romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így is jó meg romantikus is, hogy gyűrű nélkül eljátszom úgy mintha megkérném a kezét?

Figyelt kérdés

Aztán majd együtt elmegyünk és kiválaszt magának egy neki tetsző gyűrűt.

Jobban a Nők véleményére lennék kíváncsi, hogy ők mit gondolnak erről.

jún. 12. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az kell, amivel a párom kér meg, amit ő szán nekem, ő választ ki, meglepetés. Nekem az az igazi "ajándék" es nem az amit en választok ki.(de ezért engem mindog lepontoznak nullára. Tehát mások saját maguknak szeretik választani az eljegyzésit, nekem meg ugy értelmét veszti az egész.)

Ez eljegyzési gyűrű.

Amivel pedig hazasodunk majd azt szerintem közősen választjuk ki.

jún. 12. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Ja és én kedves szolid szépet kaptam enyhén szívalakú. Ebben benne van a párom is úgy érzem.

Teljesen más lenne ha én lapozgatnék a katalogusban magamnak eljegyzésit nézni.

1.volta.

jún. 12. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod, vagy legalább sejted, hogy mi számára romantikus akkor én kérdező honnan tudjam? Írhatom én, vagy írhatjuk többen, hogy így gáz, vagy praktikus, de nem ismerjük őt egyáltalán.
jún. 12. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Tulajdonképpen, én is egyetértek az egyessel. Nekem fontos, hogy a párom úgymond foglalkozzon vele, hogy nekem melyik tetszene. De persze, megértem azokat is, akik együtt választanak gyűrűt. A szándék a fontos. Hajrá kérdező.
jún. 12. 17:03
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Te ismered a párod. Én nem vettem volna komolyan a lánykérést, ha "eljátsza" gyűrű nélkül, és utólag én választom ki. Ez valahol azt is mutatja, mennyire ismered a párod, az ő elképzeléseit a témáról, az ízlését, stb. Az én férjem sem olyan gyűrűvel kért meg, amit magamnak választottam volna, ettől még nyilván nem mondtam neki nemet, sőt, annál különlegesebb az emlék. Meg a gyűrű is. De ez ugyanolyan, mint hogy valaki azt szeretné, hogy az egész város előtt, egy hirtelen tánccal (nem tudom, mi a neve, de tuti láttál ilyet filmekben meg yt videókon :D Amikor a "random járókelők" is váratlanul ismerik a koreográfiát, és így 100 ember eltáncolja ugyanazt) kérjék meg a kezét, nekem meg herótom lett volna a közönségtől. Kinek mi. Szóval neked kell tudnod, hogy a te párod mennyire örülne ennek a fajta lánykérésnek, és mennyire nem.
jún. 12. 17:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek de végülis igazatok van. Furcsa ötlet volt tudom, csak bevallom kicsit félek még ilyet tenni, még nem csináltam soha ilyet. De szerintem is jobb ötlet ha magam választom ki a gyűrűt.
jún. 12. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Gyűrű nélkül kérné meg a kezem csalódott lennék :)
jún. 12. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

"gyűrű nélkül eljátszom"

??

De miért eljátszás, ha nincs gyűrű? A lánykéréshez nem kell gyűrű. Sőt, házasságkötéshez sem kötelező. A lánykérés és a házasság is a szándéktól lesz igazi, tartalmas, valósi, nem egy gyűrűtől.

Én pl. kövesgyűrűt nem is szeretnék (szerintem totál fölösleges), hanem majd csak a karikagyűrűket. Nálunk a környezetemben és a családomban nem is volt szokás sosem a kövesgyűrű, hanem a karikagyűrűt hordták esküvő előtt is (csak akkor bal kézen).

De ez én vagyok, én ezt láttam, én ezt szoktam meg.

A barátnőd más. Ezt tőle kéne megkérdezni.

jún. 13. 08:23
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Én olyan gyűrűt kaptam, amit magamtól nem választottam volna, de nem számít, mert azt tőle kaptam. Ha képtelen lett volna megerőltetni magát és a fantáziáját etéren, nagyon csalódtam volna.
jún. 13. 10:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem kötelező a gyűrű.

Én pl nem kaptam, mert külföldön kérte meg a kezem, és abban az időszakban sok gondja volt a munkahelyén, plusz az utazással is (messze nem "nyaralni" mentünk, sajnos, hanem egy csupa stressz helyzet volt az egész), úgyhogy arra sem volt ideje hogy egy bizsuért elmenjen.

Semmi baj, szép élmény volt gyűrű nélkül is.

jún. 13. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!