Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így is jó meg romantikus is, hogy gyűrű nélkül eljátszom úgy mintha megkérném a kezét?
Aztán majd együtt elmegyünk és kiválaszt magának egy neki tetsző gyűrűt.
Jobban a Nők véleményére lennék kíváncsi, hogy ők mit gondolnak erről.
Nekem az kell, amivel a párom kér meg, amit ő szán nekem, ő választ ki, meglepetés. Nekem az az igazi "ajándék" es nem az amit en választok ki.(de ezért engem mindog lepontoznak nullára. Tehát mások saját maguknak szeretik választani az eljegyzésit, nekem meg ugy értelmét veszti az egész.)
Ez eljegyzési gyűrű.
Amivel pedig hazasodunk majd azt szerintem közősen választjuk ki.
Ja és én kedves szolid szépet kaptam enyhén szívalakú. Ebben benne van a párom is úgy érzem.
Teljesen más lenne ha én lapozgatnék a katalogusban magamnak eljegyzésit nézni.
1.volta.
"gyűrű nélkül eljátszom"
??
De miért eljátszás, ha nincs gyűrű? A lánykéréshez nem kell gyűrű. Sőt, házasságkötéshez sem kötelező. A lánykérés és a házasság is a szándéktól lesz igazi, tartalmas, valósi, nem egy gyűrűtől.
Én pl. kövesgyűrűt nem is szeretnék (szerintem totál fölösleges), hanem majd csak a karikagyűrűket. Nálunk a környezetemben és a családomban nem is volt szokás sosem a kövesgyűrű, hanem a karikagyűrűt hordták esküvő előtt is (csak akkor bal kézen).
De ez én vagyok, én ezt láttam, én ezt szoktam meg.
A barátnőd más. Ezt tőle kéne megkérdezni.
Nem kötelező a gyűrű.
Én pl nem kaptam, mert külföldön kérte meg a kezem, és abban az időszakban sok gondja volt a munkahelyén, plusz az utazással is (messze nem "nyaralni" mentünk, sajnos, hanem egy csupa stressz helyzet volt az egész), úgyhogy arra sem volt ideje hogy egy bizsuért elmenjen.
Semmi baj, szép élmény volt gyűrű nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!