Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem?
2,5 év vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt is élünk. Tudja, hogy nekem ez fontos, sőt mikor ismerkedtünk és összejöttünk sokat beszéltünk erről. Ő is már úgy keresett kapcsolatot, hogy olyan legyen aki mellett megállapodhat. Minden rendben közöttünk, jól állunk anyagilag is. Ő is szeretne esküvőt, de ő nagyot, sok emberrel. Nekem egy kisebb is elég, akár 1 két tanús csendes is. De nem kéri meg a kezem. Kérdeztem már erről kb. fél éve, akkor azt mondta hogy “majd”. Mi lehet az oka?:( Úgy szeretnék már a felesége lenni és a férjemnek tudni őt.
Nem érdekelnek azok a válaszok akik szerint csak egy papír meg stb. nekem fontos, szeretném ezt tudja is.
Szerintetek?
27 éves én 25.
Valaki megmondta már a miértre a választ? Csak mert én nem tudom, nem tudok az embere fejével gondolkodni.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miért nem kérték meg a kollegina kezét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!