Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés

2,5 év vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt is élünk. Tudja, hogy nekem ez fontos, sőt mikor ismerkedtünk és összejöttünk sokat beszéltünk erről. Ő is már úgy keresett kapcsolatot, hogy olyan legyen aki mellett megállapodhat. Minden rendben közöttünk, jól állunk anyagilag is. Ő is szeretne esküvőt, de ő nagyot, sok emberrel. Nekem egy kisebb is elég, akár 1 két tanús csendes is. De nem kéri meg a kezem. Kérdeztem már erről kb. fél éve, akkor azt mondta hogy “majd”. Mi lehet az oka?:( Úgy szeretnék már a felesége lenni és a férjemnek tudni őt.

Nem érdekelnek azok a válaszok akik szerint csak egy papír meg stb. nekem fontos, szeretném ezt tudja is.

Szerintetek?

27 éves én 25.

2023. szept. 28. 14:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nyilván eszem ágában nem lenne gyereket se vállalni ilyen korán. Nem tudom ez honnan jött.

2023. szept. 29. 16:58
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
19. Na igen :D Férfiakra jellemző, persze nem a normálisakra, hogy gyerek az jöhet, de házasság nem, mert a gyereket letagadhatja az új női előtt, nem kell vele foglalkozni, de a házasságot fel kell bontani, nem léphet le egyik nap, amíg az asszony munkában van, hanem hosszabb procedúra és nehezebb eltitkolni, hogy nős vagy, legalább is egy hosszú kapcsolatban.
2023. szept. 29. 17:43
 23/32 anonim ***** válasza:
19%

21: onnan jott, hogy a gyerekvallalas kategoriaban le vannak pontozva azok, akik leirjak, hogy ok nem vallalnak gyereket fel-egy eves kapcsolatban es/vagy papir nelkul. Jonnek a sikertortenetek, plusz a jolly joker szoveg: x ev utan is el lehet valni, a papir semmire sem garancia. Mas kerdes, hogy nok tomegei panaszkodnak, nem veszik el oket gyerek utan sem.

Itt meg a 2 ev egyutteles utani eljegyzesre azt mondjak sokan, mennyire korai, hova sietnek.

2023. szept. 29. 19:41
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
2,5 év? Ugye csak viccelsz? Annyi idő alatt ki sem ismered a másikat :D
2023. okt. 3. 20:44
 25/32 anonim ***** válasza:
55%
24. A magad nevében beszélj. Akik persze csak dugni járnak össze, nyilván nem ismerik meg egymást 1-2 év alatt, de az meg nem párkapcsolat. Úgy 5 év alatt se ismersz meg senkit.
2023. okt. 3. 20:53
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem teszi, mert nem akarja.
2023. okt. 3. 21:36
 27/32 anonim ***** válasza:
31%
25-ös engem 3 év után erőszakolt meg az akkori párom, mert felcs.szték a melóhelyen és "neki jár" a szex. Együtt éltünk 2 éve nem csak dguni jártunk össze, mint MAGADBÓL KIINDULSZ, álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha durván nyúl hozzám.
2023. okt. 7. 19:12
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exem ezzel a dumával ("majd jövőre" - "ja mégse, majd utána") 5 évet vett el az életemből, majd lelépett mással.

Szóval először 2 év után kérdeztem rá, mert mi is sokat beszéltünk erről az elején, ráadásul olyat is mondott, hogy "1-2 év után ideális egy eljegyzés". Emiatt mertem 2 év után rákérdezni. Igen, a válasza nálunk is ez volt: "majd". Utána a lánykérést elengedtem és már én is azt mondtam, hogy jövőre szeretnék esküvőt, amit leokézott, majd ahogy jött az év vége, azt mondta, majd inkább utána évben. Ezt 3 évig játszotta velem (5 évig voltunk együtt), mikor megtudtam, hogy megállás nélkül csajozik a hátam mögött (SENKI sem hitte volna róla), majd lelépett egy másik nővel.

A férjem 2 év után kérte meg a kezemet és pár hónapra rá házasodunk.

2023. okt. 17. 19:46
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok. Kihagytan egy fontos dolgot: nálunk is minden szuper volt ezt leszámítva (hittem én), emiatt nem szakítottam én sem. Persze ezekután már könnyű okosnak lennem, de ma már tudom, hogy ezek a dumák ordas kamuk...
2023. okt. 17. 19:49
 30/32 anonim ***** válasza:
Ferjhez mentel mar?
szept. 11. 14:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!