Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem?
2,5 év vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt is élünk. Tudja, hogy nekem ez fontos, sőt mikor ismerkedtünk és összejöttünk sokat beszéltünk erről. Ő is már úgy keresett kapcsolatot, hogy olyan legyen aki mellett megállapodhat. Minden rendben közöttünk, jól állunk anyagilag is. Ő is szeretne esküvőt, de ő nagyot, sok emberrel. Nekem egy kisebb is elég, akár 1 két tanús csendes is. De nem kéri meg a kezem. Kérdeztem már erről kb. fél éve, akkor azt mondta hogy “majd”. Mi lehet az oka?:( Úgy szeretnék már a felesége lenni és a férjemnek tudni őt.
Nem érdekelnek azok a válaszok akik szerint csak egy papír meg stb. nekem fontos, szeretném ezt tudja is.
Szerintetek?
27 éves én 25.
Nekem pl nyilván eszem ágában nem lenne gyereket se vállalni ilyen korán. Nem tudom ez honnan jött.
21: onnan jott, hogy a gyerekvallalas kategoriaban le vannak pontozva azok, akik leirjak, hogy ok nem vallalnak gyereket fel-egy eves kapcsolatban es/vagy papir nelkul. Jonnek a sikertortenetek, plusz a jolly joker szoveg: x ev utan is el lehet valni, a papir semmire sem garancia. Mas kerdes, hogy nok tomegei panaszkodnak, nem veszik el oket gyerek utan sem.
Itt meg a 2 ev egyutteles utani eljegyzesre azt mondjak sokan, mennyire korai, hova sietnek.
Nekem az exem ezzel a dumával ("majd jövőre" - "ja mégse, majd utána") 5 évet vett el az életemből, majd lelépett mással.
Szóval először 2 év után kérdeztem rá, mert mi is sokat beszéltünk erről az elején, ráadásul olyat is mondott, hogy "1-2 év után ideális egy eljegyzés". Emiatt mertem 2 év után rákérdezni. Igen, a válasza nálunk is ez volt: "majd". Utána a lánykérést elengedtem és már én is azt mondtam, hogy jövőre szeretnék esküvőt, amit leokézott, majd ahogy jött az év vége, azt mondta, majd inkább utána évben. Ezt 3 évig játszotta velem (5 évig voltunk együtt), mikor megtudtam, hogy megállás nélkül csajozik a hátam mögött (SENKI sem hitte volna róla), majd lelépett egy másik nővel.
A férjem 2 év után kérte meg a kezemet és pár hónapra rá házasodunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!