Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy valakit 1 éven belül eljegyeznek, mást meg évek óta együtt járással sem?
Ismerkedős szakaszban van az életem, csak ha belegondolok ebbe, hogy megint majd valakivel évekig járogassak aztán vagy lesz értelme vagy nem, az elég lehangoló. Néha esélytelennek látom, hogy legyen valaha családom vagy egyáltalán valaki feleségül vegyen.
Az sem segít, hogy pár év és 30 leszek.
Ne szidjatok légyszi, így is elég lehangoló ez az újrakezdős életszakasz😔
Ha fontos neked a házasság, nem egy pasim csajom kapcsolatban képzeled el az életed, akkor érdemes erről már az ismerkedés folyamán vagy a kapcsolat legelején beszélni általánosságban, hogy ki és mit szeretne a jövőben, mire vágytok, mire nem.
Engem a férjem fél év kapcsolat után kért meg, 24 éves voltam akkor, és 1 évre rá házasodtunk. De már a kapcsolatunk elején beszélgettünk róla, hogy mindketten vágyunk arra, hogy házasságban éljünk, így nem az volt, hogy évekig járogattunk a semmiért tulajdonképpen. Az ilyen nőket akik kussban várnak évekig, hogy a pasijuk esetleg méltóztatik megkérni őket (vagy nem) sose értettem. Csak saját magukkal szúrnak ki.
Még előtte randizgattam egy olyan pasival, akivel szintén beszélgetés szintjén szóbakerült ez a téma, na ő pl mondta hogy abszolut házasságellenes, gyereket viszont szeretne. Én meg házasságpárti vagyok és gyereket nem akarok, szóval rövidre is zártam az ismerkedést, teljesen felesleges időpazarlás lett volna folytatni bármit. Nem illettünk össze.
37N
"Az egy even beluli eljegyzesekre a terhesseg a valasz."
Ez hülyeség.
Engem pl 6 hónap után kért meg anno a férjem, nem volt, nincs és nem is lesz se terhesség, se gyerek. Több mint 13 éve vagyunk együtt és azóta sincs gyerek, mert nem kell. Egyáltalán nem akarunk.
Egész egyszerűen vannak akik nem akarnak évekig várni, ezért viszonylag rövidebb idő után van ejjegyzés/ esküvő. Ennyi. A környezetünkben is több hasonló pár így házasodott, évek óta házasok, náluk sincs gyerek, a többség nem is akar.
Nem kell túlgondolni, illetve ne magadból indulj ki.
23: Nem magambol indultam ki, szerencsere engem nem azert vettek el mert terhes lettem.
Az ismerosi korombol indulok ki. Evekig nincs semmi, majd mikor jon a baba, hirtelen fontos lesz osszehazasodni. Vagy a masik, akiknel par honap utan becsuszik, gyorsan osszedobnak egy eskuvot.
Egy ismerossel multkor talalkoztam, velem egykoru csaj. Gratulaltunk egymasnak az eskuvohoz, en pluszba nekik a baba miatt. Erre megkerdezi, hogy “nalatok is jon vagy ti csak ugy osszehazasodtatok?” Mintha gyerek nelkul nem lenne ertelme hazasodni.
#27-28 vagyok. Abszolút igazad van, tisztában vagyok vele én is, hogy attól, hogy ugyanazokra a dolgokra vágynak a felek, még nem biztos, hogy egymástól akarják. Sajnos kvázi az egész élet egy zsákbamacska.
Csak vannak azok a helyzetek, mikor az egyik fél (általában a nő) fél ezekről a vágyairól beszélni,mert mi van,ha a pasit elijeszti. Aki eleve a puszta kérdéstől berezel,azzal én már nem terveznék.
Kérdező, lehet az önértékelésedet kellene kicsit feltuningolni. Nem jó úgy hozzáállni, hogy esélytelen meg téged senki sem akar elvenni. Én is nagyon meg voltam lőve 30 évesen, de nem kell félni ettől a kortól. :) és a legfontosabb: önmagadban is értékes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!