Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyhogy valakit 1 éven belül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy valakit 1 éven belül eljegyeznek, mást meg évek óta együtt járással sem?

Figyelt kérdés

Ismerkedős szakaszban van az életem, csak ha belegondolok ebbe, hogy megint majd valakivel évekig járogassak aztán vagy lesz értelme vagy nem, az elég lehangoló. Néha esélytelennek látom, hogy legyen valaha családom vagy egyáltalán valaki feleségül vegyen.

Az sem segít, hogy pár év és 30 leszek.

Ne szidjatok légyszi, így is elég lehangoló ez az újrakezdős életszakasz😔

2023. szept. 20. 09:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

#8 "Aki nem konzervatív, annak eleve maga a házasság se fontos..."

A frászt nem!

Ízig-vérig szabadelvű, vagy ha úgy tetszik, liberális vagyok, de nem hülye. Az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy attól, mert valaki liberális, már egyből tűzzel-vassal irt mindent, ami nem az utóbbi 20 év vívmánya. Na, ez baromság, és egyébként az ilyen megnyilvánulások miatt vannak sokan óriási tévedésben, hogy mi is a liberalizmus.

Szabadelvűként is egy jelentős dolognak tartom a házasságot, és baromira nem "csak egy papír", hanem egy jogilag, és erkölcsileg is kötött életközösség, amiben felelősséget vállalunk egymásért. Ez egyrészt jelent egy vagyonközösséget (az, hogy egymás között hogy meccselitek le a pénz-kérdést, az már más kérdés, de alapesetben a házasság alatt szerzett vagyon közös), másrészt meg szükség esetén akár a másik életéről is dönthet a házastárs. Tegyük fel, hogy az egyik fél balesetet szenved, és vagy egy kevsébé kockázatos beavatkozással lehet megmenteni az életét, de amellett örökre lebénul, vagy egy kockázatos eljárással, amibe bele is halhat, de teljesen fel is épülhet. Na, ilyenkor kit kérnek meg, hogy döntsön? Első körben a házastársat.

Egyébként meg: azért ha nyitott szemmel járunk, elég sok konzervatív pasast látni, akiknél a házasság arra kell, hogy magukhoz kössék a nőt.

2023. szept. 20. 11:39
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznosak voltak! ❤️ Egyébként nyilván nem mindegy, hogy kivel történik ez, még ha úgy is jött volna le, pl előző két párommal én szakítottam bizonyos dolgok miatt, szóval nekem sem az a célom, hogy mindegy ki az, csak legyen valakim...
2023. szept. 20. 12:27
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
#11. Nekem nem kell felszívni magad, mert ezekkel én is tisztába vagyok. Gyakorló házasként ebben is élek. Nem kivételekre, hanem általánosságokra vonatkozik az amit írtam.
2023. szept. 20. 12:45
 14/36 anonim ***** válasza:
23%

Mikor Debrecenbe költöztem, eleinte mosodába jártam, és edzőterembe.

Mikor berendeztem készre a lakást vettem itthonra mosógépet.

Edzőgépeket nem, és így 3 év után nem is fogok.

A léced, nincs túl magasan?

2023. szept. 20. 13:30
 15/36 anonim ***** válasza:
68%

En iden hazasodtam 3 ev utan 27 evesen. Egyelore azt erzem, hogy mar tavaly is keszen alltam a hazassagra, igy ezt az egy evet csuszasnak elem meg. Aztan kesobb lehet nem fogom rosszul erezni magam emiatt. Korabban semmikeppen nem johetett szoba az eskuvo, igy most 1 even “mergelodok”

Az egy even beluli eljegyzesekre a terhesseg a valasz. Tobb ismerosom is igy hazasodott, becsuszott a gyerek, aztan osszedobtak egy eskuvot. Igaz, a tobbseg nincs mar egyutt, noha alig 1-2-3 evesek a gyerekek.

2023. szept. 20. 15:44
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
15.-és neked miért fáj ez az egy év késlekedés? Miről maradtál le?
2023. szept. 20. 15:48
 17/36 anonim ***** válasza:
85%
16: na latod, ez az amit nem tudok. Az is lehet, hogy egy ev mulva mar nem lesz hianyerzetem. De nem tudom megmondani, miert esik rosszul ez a kimaradt egy ev. Egy kicsit az is bennem van, hogy nem jott meg ossze a baba, pedig meg csak junius ota probalkozunk. Az eszemmel fel tudom fogni, hogy nem vagyunk meg elkesve es semmi baj nincs azzal, hogy 3 honap alatt meg nem sikerult, de a szivemnek kicsit faj.
2023. szept. 20. 16:38
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlságosan rá vagy porogve a témára.
2023. szept. 20. 16:41
 19/36 anonim ***** válasza:
75%
18: ezt jol latod, tudom is magamrol.
2023. szept. 20. 16:52
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nagyon hasonlít egy korábbi kérdéssorozatra, csak abban a kérdező nem ismerkedési szakaszban, hanem több éves kapcsolatban volt.
2023. szept. 20. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!