Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a fiatal (18-22) párokról, akik kevesebb mint egy év járás után eljegyzik egymást?

Figyelt kérdés

Tehát csak lánykérés van, házasság még akár évekig nincs. Maga az eljegyzés viszont megtörténik az első évfordulójuk előtt. Ez hatalmas őrültség?

Azért fogalmazódott meg bennem mert szeretném megkérni a barátnőm kezét, de még csak 8 hónapja vagyunk együtt. Viszont tudom hogy más soha nem fog kelleni nekem. 21 évesek vagyunk mindketten

2023. jún. 19. 09:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
23%
Értem. Tehát én szánalmas vagyok, mert máshogy gondolkodom, te meg nyugodtan nevezhetsz mindenkit varjunak.
2023. jún. 22. 09:26
 32/34 anonim ***** válasza:
87%

"Féktékeny vagy, gyűrüvel akarod bebiztosítani magad? Kár a cirkuszért, ha akar akkor is felre fog lépni. Ápold le rendesen, akkor nem kell semmi biztosíték, ragaszkodni fog hozzád."

Hát már ne is haragudj, de az a felfogás, hogy csak azért történik lánykérés, mert féltékeny a pasi és nem "ápolja le" a csajt - igen, ez a felfogás valóban szánalmas és bár ezt a szót eddig nem használtam, de igazad van, köszönöm!

2023. jún. 22. 09:29
 33/34 anonim ***** válasza:
81%
Ja azt nem te írtad bocsi.. nem te vagy a szánalmas. Habem aki azt írta amit bemásoltam
2023. jún. 22. 09:30
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

31. Aki kéretlenül, puszta rosszindulatból ( és/vagy irigységből) belekárog más kapcsolatába,hogy " korai, felelőtlen, úgyis elváltok 1-2 év múlva" blablabla, arra joggal lehet mondani, hogy egy szánalmas, károgó varjú igen.

Felfogtad a lényeget? Senki nem kérdezi a személyes véleményét az illetőnek, de ő azért odahányja a frusztrációját, csak mert rosszindulatú. Ha semmit sem tudsz 2 másik ember kapcsolatáról, elég meredek hasonló dolgokkal illetni.

És az esetben még irigy is, mert arról a csajról akiről konkrétan írtam, 6 éve rinyált érte de nem kérte meg a párja, és ezt a csalódást, sértettséget stb, egy másik ember kapcsolatának leminősítésével kompenzálta, amihez nem csak hogy semmi köze, de senki nem is kérdezte.😊 Ha így sem érted a dolgot, akkor így jártál.

2023. jún. 22. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!