Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a fiatal (18-22) párokról, akik kevesebb mint egy év járás után eljegyzik egymást?

Figyelt kérdés

Tehát csak lánykérés van, házasság még akár évekig nincs. Maga az eljegyzés viszont megtörténik az első évfordulójuk előtt. Ez hatalmas őrültség?

Azért fogalmazódott meg bennem mert szeretném megkérni a barátnőm kezét, de még csak 8 hónapja vagyunk együtt. Viszont tudom hogy más soha nem fog kelleni nekem. 21 évesek vagyunk mindketten

2023. jún. 19. 09:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Nincs értelme, mert ami hamari, abból távolodás lesz rendszerint.
2023. jún. 19. 18:35
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas hülye vagy! Fogalmad sincs sem az életről sem a párkapcsolatokról. Ki sem élted még magad. 100% hogy 10 éven belül elváltok. És az a rossz hírem van hogy 10 év múlva is pont ugyanilyen ostoba leszel, amiért nem éltél együtt ezidő alatt több nővel hogy több tapasztalatod legyen és vele együtt a lehető legnagyobb rálátásod a dolgokra! Miután lebabázott mindketten elhagyjátok magatokat, így 0 eséllyel indultok neki majd a külön életnek!
2023. jún. 19. 21:27
 13/34 anonim ***** válasza:
22%
Nem gondolom ha nem tudom , hogy 2-3 ev mulva max vallas lesz a vege! A statisztikak nagyon vallosagos informaciot adnak..akiknek van sok ismerose az tudhatja is .
2023. jún. 19. 21:33
 14/34 anonim ***** válasza:
81%

Semmit, az ő dolguk. Ettől még simán lehetnek később boldog házasok. Az évekig járogatás/együttélés sem garancia semmire. Ismerek 8 év kapcsolat, ebből 4 év együttélés után házasodott, majd 1 évre rá elvált embert.

Mi 21/24 évesen, fél éves kapcsolatban jegyeztük el egymást, 1 évre rá házasodtunk, 13 éve együtt vagyunk:). Semmit nem csinálnánk másképp!

Az a pár károgó akik szerint elkapkodtuk és 1-2 év múlva válni fogunk, még mindig várják😂, és már rég nincsenek együtt az akkori párjukkal, pedig fele annyi ideig sem voltak együtt mint mi most. Ennyit erről.

2023. jún. 19. 22:57
 15/34 anonim válasza:
66%

13-as. Sok imerősom van. 2db válás volt a környezetemben. Az egyiknél a férj jól keresett, és fixen a gyerekeknek tette félre. A nő meg körutazásra vágyott és nem értette miért nem élik fel a pénzt.

A másiknál meg a férj nem csinált semmit, ilyen Péter Griffin féle berke

2023. jún. 20. 09:53
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki 15 ev utan el vall azt mondom rendben van eddig birta.. de 2-3 ev utan? Ennyire benezik az emberek onmagukat , hogy m8t akarnak az elettol vagy a masiktol.. bar tudom jobb elobb minr kesobb mert az ido telik es nem jon vissza , de pont ezert eleg a kapcsolst hazassag nelkul. Toltson el 5-6 evet egy ember a mssikkal legalabb mielott hazasodik.
2023. jún. 20. 10:07
 17/34 anonim ***** válasza:
19%

16-os!

"Ennyire benezik az emberek onmagukat , hogy m8t akarnak az elettol vagy a masiktol.."

Nem!!! A másik embert nézték be. Barátnőm járt így, azt hitte a világ legjobb emberének mond igent, majd kb. 2 évvel később kiderült, hogy majdnem egy pszichopatához ment hozzá, aki kettős életet élt, konkrétan a szeretője kezét is megkérte a beteg f*sz, tehát két menyasszonya volt (Mo, magyar ember, még mielőtt ez kérdés lenne). De ez még semmi, több embert meglopott és átvert az üzleti életben is.

Valamint velem is megtörtént, hogy 5 évig tökéletesen hűségesnek hitt páromról kiderült, hogy össze-vissza csal évek óta!

Szóval a válások nagy %-a nem azért van, mert magamat nem ismerem, Jézusom! Nem is értem ez a te fejedben hogyan lehetett opció a rövid időn belüli válás magyarázatára...

2023. jún. 20. 10:38
 18/34 anonim ***** válasza:
30%
17. Ha nincs meg a lelki melyseg akkor nem kell csodalkozni ha nem ismered meg a masikat.
2023. jún. 20. 11:16
 19/34 anonim ***** válasza:
19%
18, fú de egyszerű vagy te...
2023. jún. 20. 11:22
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

Nincs értelme, túl sokat változtok ebben a korban, nem tudhatod, hogy tényleg vele akarsz e megöregedni. Ha idősebbek lesztek 25 körül és még mindig úgy érzitek hogy összetartoztok akkor ráér. Ismertem egy párt, akik 14 éves koruk óta voltak együtt, de esküvő csak 25 éves korukban volt, a lánykérés 22 évesen.

18 évesen szakítottam exemmel, aki azt mondta, hogy jövő nyáron akart volna megkérni, utána rögtön esküvőt is szervezni. 2 évet voltunk együtt, akkor lettünk volna 3 éve együtt, de együtt sem éltünk volna a suli miatt, sőt volt egy csomó problémánk is. Nem tudom hogy gondolta :D

2023. jún. 20. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!