Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Évfordulón eljegyzés vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulón eljegyzés vagy az túl 'slanc'?

Figyelt kérdés

5. évforduló, 2. év együtt lakás

20as évek elején járó fiatalok

2018. nov. 5. 17:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Mi az a "slanc"?
2018. nov. 5. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
aha, hatodikon pedig esküvő, nyolcadikon gyerek, tizenharmadikon válás. Fontos a szimbolika.
2018. nov. 5. 17:25
 3/15 A kérdező kommentje:

slansz = tipikus

egyszer hallottam valakitől

2018. nov. 5. 17:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi de nem így gondoltam 😄

2018. nov. 5. 17:29
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem tipikus, de sok no szerint meg nem. A te baratnod lehet tukon ulve varja es a baratnoi mar emiatt ragjak a fulet hetek ota, hogy latja-e a jeleket. Azt csinald amit te szeretnel es szivbol jon, nem kell masok izlesenek megfelelned. Es sok boldogsagot! :)
2018. nov. 5. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

A szó, amit keresel, az a "snassz". :)

Amúgy szerintem inkább évforduló, mint karácsony/születésnap - mert az évforduló pontosan kettőtökről, a kapcsolat ünneperől szól. Ahhoz passzol, kevésbé olyan, mintha csak le akarnád tudni az ajándékot.

2018. nov. 5. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Snassz! Nem slanc :D :D
2018. nov. 5. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem sose volt szimpatikus az évfordulón, karácsonykor, szülinapom, Valentin napon stb eljegyzés. Főleg, hogy ilyenkor ,,várják". Nekem szinte minden ünnep elött már oda oda mondták ismerősök, hogy ,, na jön xy ünnep, lehet gyűrűt kapsz... Tuti most fog eljegyezni". Szerencsére tudta jól, hogy nem szeretem az ilyet, teljes meglepetés volt. Nekem a spontán dolgok jobban tetszenek.

De van aki meg szereti az ilyet :). A lényeg hogy igent mond, nem az hogy mikor ;)

2018. nov. 5. 18:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet:) Anno én is úgy képzeltem el, hogy évfordulón lesz a lánykérés, de végül sokkal hamarabb került gyűrű az ujjamra.
2018. nov. 5. 18:46
 10/15 A kérdező kommentje:
#7 jól van na 😂
2018. nov. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!