Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulón eljegyzés vagy az túl 'slanc'?
5. évforduló, 2. év együtt lakás
20as évek elején járó fiatalok
slansz = tipikus
egyszer hallottam valakitől
Köszi de nem így gondoltam 😄
A szó, amit keresel, az a "snassz". :)
Amúgy szerintem inkább évforduló, mint karácsony/születésnap - mert az évforduló pontosan kettőtökről, a kapcsolat ünneperől szól. Ahhoz passzol, kevésbé olyan, mintha csak le akarnád tudni az ajándékot.
Nekem sose volt szimpatikus az évfordulón, karácsonykor, szülinapom, Valentin napon stb eljegyzés. Főleg, hogy ilyenkor ,,várják". Nekem szinte minden ünnep elött már oda oda mondták ismerősök, hogy ,, na jön xy ünnep, lehet gyűrűt kapsz... Tuti most fog eljegyezni". Szerencsére tudta jól, hogy nem szeretem az ilyet, teljes meglepetés volt. Nekem a spontán dolgok jobban tetszenek.
De van aki meg szereti az ilyet :). A lényeg hogy igent mond, nem az hogy mikor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!