Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulón eljegyzés vagy az túl 'slanc'?
5. évforduló, 2. év együtt lakás
20as évek elején járó fiatalok
Jó ötlet, de azért előtte gondold át ezt a pár dolgot:
- Van mindkettőtöknek normális egzisztenciája a családalapításhoz alapként (normális munka rendszeres fizetéssel, olyan lakás, ahol esetleg gyerekeket is tudnátok nevelni stb)?
- Az eljegyzést tényleges házassági szándék ösztönzi, vagy csak egy posztnak szánjátok a facebookra/a barátnőd akarja kierőszakolni belőled (tudom, mindkettő szélsőséges, de manapság ez a divat a fiatalok körében)?
- A jövőbeni terveitek egyeznek (munka, lakhatás, gyerekvállalás, hosszútávú célok stb)?
Ha ezeknél csak egyre is nem a válasz, akkor hiába vagytok együtt 5 éve és laktok együtt 2 éve, nem biztos, hogy jó ötlet az eljegyzés.
Ha mindenre igen a válasz, akkor hajrá :)
Én semmiképp se akartam évfordulón.
Barátom, viszont akkor akarta és évfordulóra rakták az esküvőt is. (árnyalás: azt az évfordulót a csajok szervezte, így nem számíthatott eljegyzésre) Jövőre való tekintettel, sokat lehet spórolni. :p
A lényeg, hogy ezt nektek kell tudni és hogy így is úgyis jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!