Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen egy kisbaba apukája leszek, mit tegyek?
Szép estét mindenkinek! Párommal (19) eljegyzés előtt állunk, tegnapi folyamán kiderült, hogy kisbabát hord a szíve alatt tőlem. Ő nemrég halasztott egy félévet a suliban, dajkaképző tanfolyamra jár, imádja a gyerekeket és ezt tekinti életcéljának. Jómagam (19) egyetemre járok, turizmus szakon közgazdásznak tanulok, de multinál szeretnék elhelyezkedni a diploma után, mellette dolgozom. A családban mindenki gyűlölködve beszél a kicsiről, nagyon rosszul fogadták, jelenleg tudom mitévők legyünk, hova menjünk. Keresztény pár létünkre természetesen teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a kicsiért, és ha kell az utolsó bőrt is lenyúzom magamról, hogy mindent megadhassak neki és a páromnak. Voltatok már ilyen helyzetben, aki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban, kérem ne tartsa magában?
Kérek mindenkit, a gyűlölködő kommentárokat hanyagoljuk, tudom, és tisztában is vagyok vele, hogy hatalmas felelősség egy gyermek, de higgye el mindenki, én m indent megteszek érte, és nem fog elveszelődni.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Én csak támogatni tudom. Nehézségekkek és lemondással jár, de ez minden korban így van.
43N
Nem értem, hogy hogy beszélhet valaki gyűlölködve egy megfogant gyerekről. Gondolom a család akkor nem keresztény, vagy ha igen, szégyelljék magukat elég mélyen.
Nem vagyok ellene bizonyos esetekben az abortusznak, de a leírtak alapján meg kéne tartanotok. Vallásosak vagytok, szeretitek egymást, a párodnak mindene, hogy gyereke lehessen. Biztos nehéz lesz pár évig, de nem túl fogjátok élni. A család pedig inkább segítsen, ne gyűlölködjön!
Megkérdezhetem, hogy hogy történt? Védekeztetek vagy nem, vagy csak megszakítással?
Nekem volt egy abortuszom, nen bántam meg, hogy elvetettem, csak nem ott kellett volna. Ha a műtét mellett döntötök mégis, semmiképpen sem az sztk-ban, mert lelkileg, fizikailag maradandó sérülést fog szenvedni. Inkabb fizetek dupla annyit, de azt a bánásmódot és stilust senkinek nem kívánom
Gondolkozz el. Tonkreteszel 3 életét? A sajátodat, szerelmedet es a gyerekét, akinek nem fogtok tudni megadni mindent. Megéri mindenáron élni? Ne kínozd magatokat
Lehetek őszinte? Nagy hülyeség volt!
Figyelj nem tudom, hol élsz fejben, én jóval idősebb vagyok nálad (na jó nem annyira kicsivel kevesebb mint 10 évvel) és pontosan tudom, hogy így a semmire én nem, hogy gyerekek, macskát nem vállalnék. Az sem mentség, hogy valakinek van munkája, vagy "talán lesz majd" egy jobban fizető. Az majd akkor lesz, amikor meglesz. Ez így őrült nagy felelőtlenség, a vége az lesz, hogy ott fogod hagyni az egyetemet, és ez még hagyján lenne, hiszen lehetne oda járni 30+-osan is, de basszus gyerekkel az "oldalkocsiban" elkapartok.
Majd ha megszületik a kicsi, akkor elmúlik a harag a szülők részéről.
Tanuljatok, dolgozzatok, és kitartást! De főleg azt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!