Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19 évesen egy kisbaba apukája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zfarkas kérdése:

19 évesen egy kisbaba apukája leszek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szép estét mindenkinek! Párommal (19) eljegyzés előtt állunk, tegnapi folyamán kiderült, hogy kisbabát hord a szíve alatt tőlem. Ő nemrég halasztott egy félévet a suliban, dajkaképző tanfolyamra jár, imádja a gyerekeket és ezt tekinti életcéljának. Jómagam (19) egyetemre járok, turizmus szakon közgazdásznak tanulok, de multinál szeretnék elhelyezkedni a diploma után, mellette dolgozom. A családban mindenki gyűlölködve beszél a kicsiről, nagyon rosszul fogadták, jelenleg tudom mitévők legyünk, hova menjünk. Keresztény pár létünkre természetesen teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a kicsiért, és ha kell az utolsó bőrt is lenyúzom magamról, hogy mindent megadhassak neki és a páromnak. Voltatok már ilyen helyzetben, aki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban, kérem ne tartsa magában?

Kérek mindenkit, a gyűlölködő kommentárokat hanyagoljuk, tudom, és tisztában is vagyok vele, hogy hatalmas felelősség egy gyermek, de higgye el mindenki, én m indent megteszek érte, és nem fog elveszelődni.

Köszönöm, hogy végigolvastad.

2019. dec. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
25%

Komolyan lehidalok. Ez már nem.is tudom hanxadik kérdés, ahol azt szajkózzák az emberek, hogy sok millió kell a gyerekhez. Ha ez igaz lenne, már rég kihaltunk volna. Gyűlölöm ezt az anyagias gondolkodást, ezt nevelik az emberek a gyerekeikba, aztán csodálkoznak, hogy a 4-5 éves már tabletet akar. Legyen egy szint persze, mert etetni, ruházni kell a gyereket, de ne essünk mar túlzasba, hogy LV- s ruci jó csak rá. Aki meg 40-50 bébiételt vesz, vessen magára. Minek? Nem tudnak főzni vagy mi? ( evett az én gyerekem is üvegeset, de csak azzal etetni őket irgalmatlan hülyeség). Mindent használtan vettünk, nem azért mert nem lett volna újra pénz, de minek? Így kisebb az ölológiai lábnyomunk is. Pelust sem veszek. Egyszer megvettem egy mosható szettet ( néha 1-2 db újal toldom) és két gyereket pelusozok velük ( nem, nem emelkedett sem a víz, sem a villanyszámla).

Kérdező, keress egy kis egyszobásat, facebookon van olyan csopi, ahol ingyen tudtok beszerezni dolgokat. Mennj at levelezőre és keress teljes munkaidős állást. Ha így bánnának velem, vagy a születendő gyermekemmel, olyan kiosztást kapnának, hogy a keresztvíz is folyna róluk. Kemény lesz, mert kemény gyereket nevelni akkor is, ha biztos a háttered. Van 9 hónapotok egyenesbe jönni.

2020. jan. 7. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!