Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19 évesen egy kisbaba apukája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zfarkas kérdése:

19 évesen egy kisbaba apukája leszek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szép estét mindenkinek! Párommal (19) eljegyzés előtt állunk, tegnapi folyamán kiderült, hogy kisbabát hord a szíve alatt tőlem. Ő nemrég halasztott egy félévet a suliban, dajkaképző tanfolyamra jár, imádja a gyerekeket és ezt tekinti életcéljának. Jómagam (19) egyetemre járok, turizmus szakon közgazdásznak tanulok, de multinál szeretnék elhelyezkedni a diploma után, mellette dolgozom. A családban mindenki gyűlölködve beszél a kicsiről, nagyon rosszul fogadták, jelenleg tudom mitévők legyünk, hova menjünk. Keresztény pár létünkre természetesen teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a kicsiért, és ha kell az utolsó bőrt is lenyúzom magamról, hogy mindent megadhassak neki és a páromnak. Voltatok már ilyen helyzetben, aki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban, kérem ne tartsa magában?

Kérek mindenkit, a gyűlölködő kommentárokat hanyagoljuk, tudom, és tisztában is vagyok vele, hogy hatalmas felelősség egy gyermek, de higgye el mindenki, én m indent megteszek érte, és nem fog elveszelődni.

Köszönöm, hogy végigolvastad.

2019. dec. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
28%

En nem a penz miatt aggodnek,azt az allam ugyis busasan nyomja,adokedvezmeny,csaladi potlek,lakastamogatas,tiszta kanaan! Nem is kell hozza mast csinalni mint egy gyereket osszehozni.

Engem inkább az aggaszt mikor a gyerek 24 oraban orditani fog. Vagy hisztizik,visszapofazik.Na ahoz kossetek fel a gyatyatokat!

2019. dec. 9. 20:52
 22/51 anonim ***** válasza:
81%
Adókedvezmény csak akkor van ha dolgoznak, de itt egyik sem dolgozik! Családi pótlék most 12 ezer forint körül van, GyES-t vagy GYED-etse sokat fog kapni a csaj mert nem dolgozott! Exem munkanéküliként szült ikreket és kapott 54 ezret. Irónia, hogy ő is ilyen dajkaképző suliba járt ami amúgy semmit se ér, mert az ovikban kihalásos alapon megy a felvétel. Egy gyerekre az állami támogatás is kevés, hogy elinduljanak az élet rögös útján! Sulit sajno ott kell hagyni, és el lehet menni betanított munkásnak, hogy el tuddja tartani a családod!
2019. dec. 9. 21:02
 23/51 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos elvetetném a helyedben de ugye ez most nem opció , más ötletem nincs, szóval sok szerencsét, legyetek boldogok.
2019. dec. 9. 21:18
 24/51 anonim ***** válasza:
17%
De ha elmegy dolgozi akkor lesz nagy adókedvezmény!
2019. dec. 9. 21:21
 25/51 anonim ***** válasza:
92%
Nagy? 1 gyerekre kb semmi
2019. dec. 9. 21:25
 26/51 anonim ***** válasza:
60%

Keresztény nőként szégyellem magam miattatok. A ti képmutató kamuvallásosságotok miatt röhögnek sokan a valódi hívőkön. Ha valóban keresztények lennétek, nem feküdtetek volna össze egymással házasság, de legalábbis komoly kapcsolat / eljegyzés előtt, főleg nem csináltok gyereket.

Sok erőt és kitartást kívánok mindkettőtök családjának, akiknek innentől fogva egy nem kívánt unokát is el kell tartani rajtatok kívül. Ha ők valóban hívők, borzasztó csalódást okoztatok nekik.

2019. dec. 9. 21:46
 27/51 anonim ***** válasza:
41%
Mi egy egyszobas alberletbe vallaltunk gyereket (mindketten jol kereso allassal rendelkeztunk csak meg nem dontottuk el akkor h merre tovabb), kelengyet hasznaltan v nagykerbol szereztunk be, igy lett babakocsival egyutt 220.000ft, anyatejes volt 1evig, tapszerre nem koltottunk,mire a kicsi jarni kezdett nagyobb lakasba koltoztunk. Nem kellenek milliok, akkor senki sem vallalna gyereket. 9eves a nagyobbik gyermekem, a megterhelo koltsegek leginkabb gimi kornyeken jonnek v egyetem, azt meg senki ne mondja mar h a kov 18evben a Kerdezo anyagilag nem kerulhet jobb helyzetbe. Mindenki csak a tutira mer bevallalni, kell lakas, auto, takarekba par milla, aztan meg kifutnak az idobol v addigra szetmennek. Elso 2-3evben a gyereknek az anyjara, az apjara van szuksege, figyelemre, szeretetre. Olyan vallaljon gyereket aki varja es szeretni kepes, nem olyan aki penzelni. Elozo mondatom feltetelezi h etetni es ruhazni tudjak a szulei. Boldog gyerekek kellenek erre a foldre, nem jomoduak, idos szulokkel.
2019. dec. 9. 21:47
 28/51 anonim ***** válasza:
65%

28-as! Megint ez a ha. Meg majd lesz jobb, honnan francból tudod? Igen normális emberek ha nem is a tutira, de a valószínűre vállalnak gyereket, mert három év repül ám, aztán mikor már kell neki egyre több dolog, akkor majd jártok a szeretetszolgálatokhoz, együtt a putrilakókkal? (mind tudjuk kikre gondolok)

Nem kell szeretni engem, amiért kimondom, a gyerekhez őrülten sok pénz kell plusz még idő is, ami pont a pénzkeresés elől szedi el a lehetőséget.

Híd alá is lehet gyereket vállalni, meg felőlem lakókocsiba is, csak ne hazudd már, hogy ez bölcs meg követendő példa, rohadtul nem az! Ez felelőtlen és ostoba példa.

2019. dec. 9. 22:01
 29/51 anonim ***** válasza:
59%

Megdöbbentem, hogy ennyi ember szerint szimplán anyagi okok miatt el kéne vetetni a gyereket. A putris cigány gyerek is felnő, ahol télen a nyílászárót tüzelik el. Nyilván nem követendő példa, de milliók nélkül is fel lehet nevelni egy gyereket.

Apám vasazott, mint a cigányok, anyám műszakozott erőműben, és mérnököt neveltek belőlem.

Sok cuccot használtan meg lehet venni, rokonok tudnak segíteni, lehet suli mellett dolgozni, stb. Ha már keresztény család, akkor ott illene összetartásnak lenni. Biztos, hogy nem lesz pofon egyszerű, de fel lehet nevelni azt a gyereket normálisan anélkül, hogy a szülők élete rámenne, ahogy azt itt páran prognosztizálják.

Inkább ilyen ember vállaljon gyereket, mint az, akinek pénze van rá, és azt hiszi, hogy az majd mindent megold. Látni néhány gyereken, hogy hova vezet ez a családmodell...

2019. dec. 9. 22:38
 30/51 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy manapság nagyonis számít egy jó alap, iskolai végzettség, de azt hogy fogják csinálni ha a gyereket el kell tartani? Jelenleg ugyanis úgy néz ki a dolog, hogy a szülőknek kell eltartani a gyereket is. Romákat nem hasonlítanám össze velük, mert őket az sem érdekli, hogy a gyerek rendesen kap-e enni, vagy, hogy 4 osztálynál többet elvégez-e. Normális ember meg igyekszik tisztességesen felnevelni a gyerekét, rendesem ruháztatni és iskoláztatni.

Gyerek költségeit meg az tudja csak akinek van, és sajnos ez elkerülhetetlen. Nekem ráadasul koraszülöttek is voltak az ikreim, és a nagy kórházösszevonások miatt 30 kilométerre szült az exem, 1 illetve 1,5 hónapig voltak a koraszülött osztályon, de igyekeztünk 2 naponta menni.

Egy csomag pelenka nem volt elég egy hétig,plusz a tápszer meg ami még hozzá jött. Volt, hogy 40 üveg bébiételt vittem haza a boltból. Máskor meg simán otthagytam 2 hét alatt 30 ezret a patikában.

2019. dec. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!