Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Találhatom megnyugvásnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatom megnyugvásnak az eljegyzést?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk első három éve. Két buta, egymást bántó gyerek voltunk, akik rengeteg hibát követtek el a másik ellen. Idén kattant valami és észre vettük, hogy mennyi mindent tettünk tönkre, de mennyit tanultunk. Együtt akartunk változni, fejlődni és jobbak lenni, mert határtalan közöttünk a kitartás és szeretet. Az én párom olyan, hogy számára az eljegyzés egy ijesztő dolog, mert nem tudja úgy megtenni, mint sokan, akik egy év után eljegyzik a másikat, aztán rá jönnek, hogy még nem is ismerték, majd külön mennek, vagy rosszabb esetben már elválnak. Ő biztosra megy ilyen téren és csak akkor teszi, ha valóban úgy érzi, hogy már ő maga is korrekt ember és a másik is megfelelő állapotban van. Ő nem fog csak azért eljegyezni valakit, mert szereti és az elején úgy érzi, hogy ez jó. Ezeket figyelembe véve, butaság tőlem, ha lekerülne egy teher a vállamról, amikor eljegyez? Úgy érzem, hogy ha ő elmenne idáig, az már valóban azt jelentené, hogy teljesen kész jobb ember lenni, és én is elég nagy utat tettem meg.
2023. jún. 10. 09:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

"amióta történt az áttörés, azóta olyan egészséges kapcsolat van közöttünk, ami kevés párról mondható el"

Ha így lenne, akkor ezt a kérdést ki se írtad volna.

2023. jún. 10. 13:42
 22/36 A kérdező kommentje:
Ebben nem hiszek. Tud attól minden jól menni közöttünk, hogy én aggódom.
2023. jún. 10. 13:51
 23/36 anonim ***** válasza:
51%
Nem veheted megnyugvásnak, mert ma eljegyez, aztán lehet, három hét múlva inkább felbontja. Az csak egy gyűrű, semmi több.
2023. jún. 10. 16:12
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

"ha lekerülne egy teher a vállamról, amikor eljegyez?"

Milyen teher? Hogy ő még nem döntött?

Ha te aggódsz, akkor nagyon nincsenek rendben nálatok a dolgok.

2023. jún. 10. 16:13
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Boldognak kéne lenned vele, és nektek együtt.

Nem vagy boldog. Ő nem tud/akar dönteni.

Mit segítene egy eljegyzés?

Stabilizálni szeretnéd ezt a mostani állapotot? (Persze úgyis minden változik, nem marad így.)

2023. jún. 10. 16:40
 26/36 anonim ***** válasza:
56%
Én megértelek, nálam kicsit máshogy van de a lényeg ugyanaz, nekem is lekerülne a teher a vállamról, ha elvenne. Korai, mert másfél éve vagyunk csak együtt, de egy eljegyzés szerintem már jó lenne. Sokat beszélünk erről, de elmondta, hogy nem most tervezi. Én nem érzem szerethetőnek magam. Nem hiszem el, hogy fontos lehetek valakinek ilyen szinten. Pedig neki igen, ő szerelmes belém. Hát jó én ezt elhiszem, csak nem értem. Régre nyúlik ez az érzés vissza, gyerekkoromra. Ha eljegyezne és elvenne, akkor én úgy érezném, hogy révbe értem. Akkor elhinném neki. Vagy nem, és ugyanúgy kitalálnék valamit, hogy miért nem szeret...
2023. jún. 10. 17:12
 27/36 A kérdező kommentje:
Boldog tudnék lenni, ha érezném a komoly szándékot, igen. Ez tény. Erre többet nem is tudok mondani.
2023. jún. 10. 17:28
 28/36 anonim ***** válasza:
52%

Ezesetben mondd meg neki: Te meg nem fogsz akarkit beengedni az ágyadba! Nagyon meg fogod fontolni,hogy kihez ersz hozza. Es ha eljutsz odaig akkor Te is komolyan gondolod.

Kivancsi lennek mit szol.

Betenni be tudja.

De f*$ik megkerni.. ?????????

2023. jún. 10. 19:13
 29/36 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos a kierőltetett megkérés nem hoz boldogságot.
2023. jún. 10. 19:47
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek. Ha csak azeet kerne meg, mert kieroszakolod vagy ultimatumot adsz neki, akkor az lenne a baj. Itt az a gond, hogy te nem erzed elegge szeretve magad.
2023. jún. 10. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!