Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltünt én meg letiltottam, miért van bennem megnyugvás miközben eddig idegeskedtem miatta?
Figyelt kérdés
Felzaklatott amikor beleptem messengerre es lattam hogy fent van, megorultem hogy el sem olvasta amiket irtam akkor amikor eltunt.
Letiltottam es megnyugodtam..de miert?
2022. okt. 16. 20:39
1/8 Noren1989 válasza:
Mert elkerülöd a konfliktust.
2/8 anonim válasza:
Elég lett volna archiválnod a beszélgetéseteket.
3/8 anonim válasza:
Mert igy tudod hogyha akar sem fog tudni irni. Es ugy erzed hogy kezedbe vetted az iranyitast. (Ami igy is tortent.)
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért, mert meghoztál egy döntést, ami jogos és indokolt volt.
Ahelyett, hogy áldozatnak tekintetted volna magad, a kezedbe vetted az irányítást - ahogy előttem jól megfogalmazták.
5/8 anonim válasza:
Mert felsz, rettegsz és csak üzenetben mertel neki beolvasni . Ez gyenge jellemre vall és a becsuletesseg hianyara.
6/8 anonim válasza:
5
Megkérdezhetem, hogy az "eltűnt" szót te hogyan értelmezted?
7/8 anonim válasza:
Megnyugtattad magad, hogy azért nem válaszolt, mert nem látta, így volt időd letiltani és egész életedben áltathatod magad azzal a hazugsággal, hogy csak azért nem keresett, mert nem tudott, hisz letiltottad.
8/8 anonim válasza:
6. A letiltás az meg egyértelmű menekűles , sertodotseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!