Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lépjek túl a megbántottsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl a megbántottságon?

Figyelt kérdés
Magam mögött akarom tudni, és "elfelejteni" a történteket!csak azt nem tudom, hogyan tegyem meg az első lépés e felé. (ugye ez a legnehezebb)

2016. ápr. 22. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet elfelejteni. Elfogadni lehet es tovabb elni az eleted.
2016. ápr. 22. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Elsőnek tedd fel magadnak a kérdést hogy meddig akarsz a "porban" feküdni? Attól nem lesz jobb ha ezen rágódsz. Tudom hogy könnyű ezt mondani, meg sablon szöveg, de akkor is igaz. Bár nem részletezted hogy mivel bántottak meg. Próbálj valami célt keresni és arra koncentrálni. Ha éled az életed akkor az idő is teszi a dolgát.

23/F

2016. ápr. 22. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Megbántani nem lehet, csak megbántódni. Ha elfogadod, hogy minden ember gyenge, aki hibázhat, akkor nem fogsz haragudni már többet senkire, hiába szidják akár az anyádat is. Azt fogod nézni, hogy vajon mi válthatta ki belőlük azt a gyűlöletet, amit rád szabadítanak, nem magát a gyűlöletet. Egyébként tényleg senki se tud bántani, ha tiszta a lelki ismereted.
2016. ápr. 22. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
A megbántottságon csak úgy lehet túllépni, ha elmondod a másiknak nyíltan az érzéseidet. Nem kívülállónak, hanem annak, aki megbántott. Ha erre nyitottan és elfogadással reagál, akkor ez önmagában feloldja a negatív érzéseket és tovább lehet lépni. Ha hárít, tagad, téged hibáztat, stb., akkor a tüske megmarad.
2016. ápr. 22. 14:13
 5/7 Trueibiza válasza:
Bosszút állsz és közben elmondod az illetőnek, hogy miért is álltál bosszút. Ez 50%-ban megoldja az érzelmi feszültségeket.
2016. ápr. 22. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: én is osztom a nézetedet sok feszültségtől megszabadul az ember íly módon..legjobb ugyanazzal visszavágni amivel téged bántottak!
2016. ápr. 22. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az utolsó két válasz távol áll tőlem.

Tudom h esendőek vagyunk...és el kell fogadnom ezt. Én is bántottam meg mást...akaratomon kívül. Igazad lehet 3-as, igy próbálom nézni a dolgot.

2016. ápr. 24. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!