Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szembesitsem, vagy lépjek csak le?
Figyelt kérdés
Részemről vége, eddig csak próbáltam elhessegegni a gondolatot és megérzést, mostmár biztos vagyok benne, hogy igazam volt.. elárult csúnyán. Szembesitsem vagy elég ha lelécelek?2016. jan. 21. 13:24
1/3 anonim válasza:
Szó nélkül lelépni jellemtelen, ne alacsonyodj le arra a szintre. Ráadásul még mindig nem vagy 100%-ig biztos az igazadban. Olvass be neki, azután lépj le.
3/3 A kérdező kommentje:
Tévedés, nő vagyok, miért csak a férfiak tesznek ilyet? Látod nem csak a férfiak hülyék :). Szembesiteni nem volt jó ötlet mert nem volt igazam. Pedig olyan bizonyitékom volt, mint rejtélyes smsek, rengeteg hivás, titokban elmászkálás (annak tűnt), mások is mondtak dolgokat ellene. Ez pedig nem minden. És mégsem volt igazam. De ez már mindegy. Inkább fogtam volna be a számat.
2016. jan. 21. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!