Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadszorra is lépjek ugyanabba a gödörbe?
Megismerkedtem egy férfival, akinek egy hónappal az első találkozónk előtt ért véget egy 4 éves kapcsolata. Közeledett felém, amit én elfogadtam, de direkt nyíltan rákérdeztem, hogy túl van-e az előző kapcsolatán? A válasz egyértelmű igen volt. Heti több találka és "egymás gyötrése" után váratlanul közölte, hogy szégyelli, de ő még sajnos mégsem érzi késznek magát egy új kapcsolatra. Ezután elküldtem a búsba és másfél hónapig azt sem tudtam, hogy él-e még, nem is érdekelt.
Megkeresett, a csillagokat lehazudta az égről, hogy mennyire sajnálja és minden megváltozott. Ismét eltelt két hónap sok találkával, "ismerkedőssel", aminek hatására én mertem hinni, hogy tényleg változott valami. Szóba került, hogy mikor lesz ez komolyabb, ami alól mindig kitérő választ adott. Megelégeltem és ultimátumot adtam neki, aminek ismét az lett a vége, hogy másfél hónapja nem láttam és azt sem tudtam él-e még.
Egyértelműen érzek iránta, de elegem van. Most ismét megkeresett, beszélgetést kezdeményez. Komolyan! Hülyének néz? Mit vár tőlem, hogy harmadszorra is beletaposok ugyanabba a sz*rba? Tönkreteszi a lelkemet azzal, hogy éppen amikor kezdeném jól érezni magamat nélküle ismét felkeres. Nehezen tudok nemet mondani neki, hiszen mondhatni kezdtem beleszeretni, de átvert kétszer is.
Ti is elhajtanátok ezek után egyértelműen igaz?
Ebben a könyvben tökéletesen le van írva, hogy miért ismétlődnek ugyanazok a helyzetek az életünkben, párkapcsolatainkban. Hogy miért vonzzuk ugyanazokat a mintákat, és hogyan lehet ezt megakadályozni.
Sokszor aludtunk együtt (heti 2-3 alkalommal), minden megtörtént, ami megtörténhetett, hiszen elég sokat lógtunk együtt azért. Éppen azért fájt ennyire, amikor "mindenemet odaadtam neki", még is közölte ismét, hogy bocs, de neki ennél komolyabb nem kell. Persze nem így, de ez volt a lényeg.
Nem vagyok egy haragtartó fajta, szívesen beszélgetek én vele, tudok normál emberként közeledni felé, de azt gondolom reális, ha ezek után ennél többet nem várhat tőlem. Soha a büdös életben nem tudnék megbízni benne, így az érzéseim ellenére az agyam után fogok menni.
A volt párját ő hagyta el, így nem gondolom, hogy visszamenne hozzá. Én viszont annál többet nem tudok neki nyújtani, amit nyújtottam és ebből ő kétszer sem kért. Mit akar még? Egyszerűen nem értem mi jár a fejében...
A könyvajánlót köszönöm. El fogom olvasni!
12.55
"Éppen azért fájt ennyire, amikor "mindenemet odaadtam neki", még is közölte ismét, hogy bocs, de neki ennél komolyabb nem kell. "
micsoda? vitte a hűtőt, tv-t mindent? miért hagytad neki?
vagy csak simán szexeltetek? mert akkor az azért felnőtt nőként nem olyan nagy dolog. de főleg nem mindenedet adtad oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!