Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább, most mit lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, most mit lépjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

A párom kapcsolatunk elején többször más lányokkal beszélgetett, nagyon nem helyénvaló módon. Igazából már az is ok lett volna a szakításra de nagyon szerettem.

Utána megváltozott, nagyon törődött velem, mindenhová magával vitt, minden jó volt kivéve azt, hogy túlságosan féltékeny voltam és nem tudtam benne megbízni az elején leírtak miatt. Amikor hangot adtam egy-két dolognak ami nem tetszett nekem, mindig veszekedtünk de amikor Ő adott hangot annak, hogy féltékeny valamiért, mindig meghallgattam. Általában igaz volt az, hogy veszekedés alkalmával én toleránsabb voltam, ő hamarabb kezdett tiszteletlenül beszélni velem de aztán sokszor próbálkozott helyre hozni.

Újra találtam valamit néhány hete, egy nővel beszélt, rólam is nagyon rossz dolgokat mondott holott mindent megtettem Érte. Hatalmas veszekedés lett belőle, nem beszéltünk napokig de aztán újra találkoztunk. Az elmúlt napok tökéletesek voltak. DE! Nem beszéltük meg, miért történt, így ma, mivel nem tudtam magamba tartani felhoztam es nagyon összevesztünk. Én hazajöttem, Ő a barátaihoz ment, majd később megy haza.

Úgy érzem, alapjaiban a kommunikációban van probléma. Én sokkal nyitottabb vagyok e téren, viszont úgy érzem, én taszítottam a féltékenységemmel más karjába (fizikális megcsalás nem történt, de szerintem ez a beszélgetés is épp elég). Tudom, semmi nem indok arra, hogy valakit így hátba szúrjunk mint ő engem, de nem is hibáztathatom csak Őt. Viszont nem tudom mennyire látom reálisan a dolgokat. Meglátogassam? Vagy várjak amíg hív?

(Több, mint másfél éve együtt, 22N, 26F)

2016. jan. 22. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
ez sajnos csak rosszabb lesz. ha már odáig fajul a dolog hogy tiszteletlen veled és téged elhord mindennek, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője. te is tudod, hogy mit kell tenned.
2016. jan. 22. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat halálra van ítélve!

De te is változtass, mert a túlzott féltékenységeddel mindenkit el fogsz taszítani magadtól!

2016. jan. 22. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ezek utan az a kerdesed hogy meglatogasd-e, vagy megvard amig o hiv, akkor mindkettotokkel nagy gond van.

Olvasni valo:

[link]

2016. jan. 22. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerencséd van, pontosan tudom min mész át!

Nem mondom hogy ne hallgass a többiekre, de nem hiszem hogy átérzik, a legegyszerűbb azt mondani valakinek hogy szakíts tépd össze hagyd ott. Aztán mi?? jah hogy jól bosszút állni és ennyi.

Ez a politika csak falakat húz emberek közé és sose a megoldást keresi!

Tanácsolni sem igazán tudok semmit, de nézzük a helyzeted:

Ami a kapcsolat mellett szól:

Jó volt vele lenni, és szereted és érzel iránta valamit még. Az hogy előtte kivel beszélt az nem releváns. Gondolj arra hogy a fiúk másképp működnek.

Az pedig hogy te mindig meghallgattad ő meg olyan volt amilyen...na ez helyzetfüggő. Mert lehet hogy neked más dolgok voltak fontosak amik meg mondjuk neki nem és fordítva. És pont ezért lehet hogy te olyan dolgokat nem hallgattál meg ami meg neki fontos...de ezt sem szabad patikamérlegre tenni. Mert a különbségek keresése csak olaj a tűzre.

Ha csajjal beszél azzal csak az egóját fényezi. :) Ez ilyen de tényleg. Ha többre kerül a sor az nem azért van mert vele beszélt, hanem mert a ti kapcsolatotok megromlott. Annak meg előbb utóbb ez a gyümölcse.

Ami rossz a kapcsolatotokba:

Itt nem tudok olyan hosszasan elmélkedni. Inkább csak annyit mondanék hogy kifáradt a dolog. Mint amikor valakivel mindig együtt vagy mindent megbeszéltetek, minden akadály legördült az utatokból és már egyszerűen unalmas lesz. Lehet ezért beszélget mással.

A szerelem természete is átalakul egy idő után. Ez tény.

Amit tanácsolok:

várj!

Mindenképpen VÁRJ ne mutass ki türelmetlenséget.

Biztos vagyok benne, tipikus pasis érzés az hogy a lány rád telepedett és nem hagy élni. Ha most nagyon sokat keresed akkor azzal hosszútávon a közös jövőtöket odázod el.

Persze kell neki írni de csak annyit és úgy ahogy ő is.

sajnos én is így viselkedtem ezelőtt. Van is egy jó tanmesém erre :)))

Remélem a srác nem követi el azt a hibát mint én...

De ehhez TE is kellesz!

2016. jan. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!