Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büszkeség vagy megnyugvás? Ti melyiket választanátok egy ilyen helyzetben?
Lezártam egy "kapcsolatot", mert nem volt igazi kapcsolat, csak úgy tettünk, de igazából sosem akart tőlem komolyabban semmit, ezért harag nélkül elváltunk, viszont azóta sem tudom magam túl tenni azon, hogy miért? Miért nem kellettem igazából neki? Ha így van akkor miért hitette el velem? Miért mondta hogy különleges vagyok, ha nem voltam az?
Érdemes lenne lenyelnem a büszkeségemet, és megkérdeznem ezeket?
Sz-rni rá. Nem ér ennyit.
Valószínúleg a szex miatt, ennyi infóból nekem ez a leglogikusabb.
Ahh, ez annyira hasonlít az én esetemre. Bár az kicsit komplikáltabb.
Igazából nincs értelme ezeket feszegetni.
Ha elmondja, az még mindig csak az ő véleménye, és nem egy tény.
Egyszerűen zárd le, ne foglalkozz vele.
Ha valóban nagyon komolyan hitegetett, majd egyik napról a másikra 180 fokos fordulat, akkor tapasztalatból mondom, fejben nincs minden rendben nála.
A szexet sem kapta meg...pedig igazából megkaphatta volna. De ő nem akarta tönkretenni azt ami köztünk van ezzel...
Tuti, hogy vonzódott hozzám.
Van vkije es veled csak az egojat novelte,de megcsalni mar nem akarta. Velem is volt ilyen. Tetszettem a pasinak,de nem lett semmi. Kesobb rajottem,h elettarsa/felesege van. (Meglattam oket .)
Lepj tovabb.
N
#7 Különös, szerintem a kérdező sincs másképp ezzel, nem azért lovagol a témán, mert érdekli őt az ex-barátnője, vagy hiányzik neki, hanem azért mert sérti az önérzetét a dolog.
Ez az ego növelés dolog mindkét fél esetében problémának számít, nem lehet rákenni így, egyik a másikra.
Kérdező, szerintem a választ könnyen megtalálod, ha azon kezdesz el inkább gondolkodni, hogy TE miért akartad ezt, miért hitetted el, hogy számít ez valamit? Elvégre többes számba fogalmaztál, “csak úgy tettünk....”
Szerintem jelen esetben úgy is megnyugodhatsz, hogy a büszkeséged is megőrzöd mellette. Egyszerűen szard le, ez egy szemét volt, aki csak szórakozni akart veled! Örülj neki, hogy még időben kiderült!
Biztosan lesz valaki, aki majd igazán szeret téged, vagy lehet, hogy már van is, csak járj nyitott szemmel és vedd észre azt, akit tényleg komolyan te érdekelsz. Ez a mostani eset egy jó tapasztalatszerzés volt, hogy milyen ember nem való hozzád, az igazi ennél 1000x jobb lesz meglátod, addig is légy türelmes, a jó dolgokra megéri várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!